Το Sneaker-Μέλλον σου βρίσκεται Ερμού 51, στο νέο Sneaker 10!

Το Sneaker-Μέλλον σου βρίσκεται Ερμού 51, στο νέο Sneaker 10!

9 Μαρτίου 2018. Από τις φορές που τα flash backs κρίνονται απαραίτητα. 

Τρία χρόνια και 8 μήνες πέρασαν από την πρώτη μου επίσκεψη στο... "ασαράντιστο" τότε κατάστημα Sneaker 10 στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας και το blog post Market Visit: Μοναστηράκι,Sneaker 10 

Τρία-τέσσερα λεπτά ανάγνωσης του συγκεκριμένου άρθρου αποδεικνύουν πως τίποτα από όσα είχαν συζητηθεί τότε- σχεδόν στο πόδι- με τον Μιχάλη Τσικνάκη ( εκ των ιδιοκτητών ), δεν ειπώθηκαν απλά για να έχω εγώ κάτι να γράψω. 

Για να μην κουράσω και ξεφύγω από το θέμα του σημερινού blog post, θα σημειώσω τα 2 πιο σημαντικά στοιχεία εκείνης της συζήτησης πίσω στο 2018:

  • Στόχος του team ήταν να γίνει το κατάστημα ο ιδανικός προορισμός για λάτρεις των sneakers και η αποστολή όλων είναι να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία στον πελάτη.
  • Τα φυσικά καταστήματα Sneaker 10 τότε ήταν 4. 

4 Νοεμβρίου 2021 - ΕΡΜΟΥ 51 - the SNEAKER LAB

Στο σήμερα: 

  • Τα φυσικά καταστήματα Sneaker 10 είναι πλέον 16. 
  • Το ολόφρεσκο κατάστημα ΕΡΜΟΥ 51 δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό το Μέλλον σε design και συνολική εμπειρία πελάτη. 

Ξέφρενη πορεία για το Sneaker 10 που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει ...χώρο στην καρδιά των sneaker addicts, με πολλά πολλά sneakers & outfits από τα most wanted brands, αναρίθμητα events, live concerts με τους leaders της local hip hop & trap σκηνής και πολλά άλλα. 

Μέσα σε μια ελληνική sneaker κοινότητα που μεγάλωσε πολύ τα τελευταία 3 χρόνια, το Sneaker 10 βάζει το..."λιθαράκι" του δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στην κουλτούρα. 

Entrance - ΕΡΜΟΥ 51

Το LAB του Sneaker 10 μας υποδέχεται με δύο εντυπωσιακά video screens που εξελίσσονται σε sneaker walls σχηματίζοντας μια είσοδο 100% αφιερωμένη στην adidas Originals. 

H συνέχεια της διαδρομής περιλαμβάνει Nike συλλογές που σίγουρα θα σε κρατήσουν εκεί για αρκετή ώρα. Η συνέχεια ωστόσο κρύβει αρκετές εκπλήξεις!

Sneaker Tubes displays παρουσιάζουν Reebok pairs ...ή μήπως κατεβαίνουν από τον πάνω όροφο?? Τι παραπάνω κρύβει το LAB?

THE GREEN CAPSULE PROJECT

Το είχαμε δει στο Sneaker 10 Χαλανδρίου για πρώτη φορά και πλέον στο κατάστημα ΕΡΜΟΥ 51 το statement επαναλαμβάνεται ηχηρά : NO PLANET, NO SNEAKERS. 

 

Στο συγκεκριμένο corner φιλοξενούνται βιώσιμες συλλογές κορυφαίων Brand όπως η adidas και η Nike από τεχνολογίες: Recycled Polyester, Made of Waste, Vegan, Recyled Plastic.

Infinity Mirror

 

Ένα στοιχείο που σίγουρα αξίζει αναφορά είναι το wall με Key Looks και κυρίως ο τρόπος που αυτά παρουσιάζονται! Θα μπορούσε να είναι σημειώσεις, δοκιμές και πειραματισμοί στον μαύρο πίνακα ενός εργαστηρίου. Oh wait: EINAI! 

Αφήνουμε για λίγο το ZONE 0 με τα sneakers και ανεβαίνουμε σκαλίτσα για να πάμε πάνω! Το LAB ...κοχλάζει!!!!

Ο επισκέπτης με το που πατήσει το πόδι του στον 1ο όροφο θα μπορεί να λάβει την απαραίτητη Sneaker Treatment του για να "ισιώσει" και να συνεχίσει την εθιστική βόλτα στο κατάστημα. 

Παρακάτω θα δείτε τον εντυπωσιακό χώρο δοκιμαστηρίων. Το να μπεις όπως ήρθες και να βγεις με ρουχαλάρες που βρήκες στο LAB του Sneaker 10, σε αυτόν τον τρομερό Try on χώρο, το λες και teleport!

Ο πάνω όροφος έκρυβε πραγματικά πολύ όμορφα elements που αφενός συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το όλο concept και αφετέρου φανερώνουν αξίες και brand DNA του Sneaker 10.

  • Basketball installation 
  • Hall of ICONS
  • Love Unites display

 ΠΟΥ ΠΑΣ;;; ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!

 Ξανά κάτω για περισσότερα sneakers και να ...κάνουμε ταμείο!

Για το τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του καταστήματος για την φιλοξενία, respect για την προσπάθειά του!!! Καλές δουλειές guys!!

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.