Sneaker 10: το 1ο κατάστημα από 100% βιώσιμα υλικά!

Sneaker 10: το 1ο κατάστημα από 100% βιώσιμα υλικά!

Η αγαπημένη αλυσίδα των sneaker fans, Sneaker10, οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά του fashion, εγκαινιάζοντας το πρώτο sneaker store από 100% βιώσιμα υλικά!

Με το μήνυμα "no Planet, no Sneakers", υποδέχεται τις βιώσιμες συλλογές κορυφαίων Brand όπως η adidas και η Nike από τεχνολογίες: Recycled Polyester, Made of Waste, Vegan, Recyled Plastic.

To κατάστημα κατασκευάστηκε από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως OSB πεπιεσμένο ξύλο, γυαλί, μέταλλο και αναλώσιμα από πεπιεσμένο χαρτόνι, όπως κρεμάστρες, ενώ πολλές επιφάνειες του καταστήματος έχουν επενδυθεί με ζωντανά φυτά. Η δέσμευση του Sneaker10 Χαλανδρίου για την προστασία του περιβάλλοντος έχει εφαρμογή και στις βιώσιμες πρακτικές που προωθεί όπως το Paperless Policy καθώς και Upcycling και Recycling ρούχων & παπουτσιών μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών!

Join the change και επισκέψου το κατάστημα στην οδό Αγίας Παρασκευής 11 στην καρδιά του Χαλανδρίου και εξερεύνησε πάνω από 10.000 επιλογές από Τοp Brands όπως adidas, Nike, Puma και μαζί τις sustainable προτάσεις της νέας σεζόν!

 

 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.