New Balance, πόσο θες να μας τρελάνεις???

New Balance, πόσο θες να μας τρελάνεις???

Αν υπήρχε βραβείο "Best Collabs of the year", θα ξέραμε ήδη ποιο brand θα το κέρδιζε!

Κι αν δεν υπάρξει ποτέ, ευχαρίστως να το δημιουργούσαμε για να το απονείμουμε με κλειστά μάτια στη New Balance! Το brand από τη Βοστώνη έχει κάνει επικό run το περασμένο έτος με τεράστιες συνεργασίες, οι οποίες του επέτρεψαν να κυριαρχήσει χωρίς ίχνος υπερβολής. 

  • Άφησαν τις ..."ξεπέτες" με retailers και κοίταξαν βαθύτερες χρονικά συνεργασίες με brands όπως Aimé Leon Dore κι αρκετά άλλα τα οποία έδωσαν μεγάλο push. 
  • Επιδόθηκαν σε κρεσέντο από releases σε ολόφρεσκα μοντέλα που μας εξέπληξαν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, συνεχίζουν να το κάνουν αποδεικνύοντας πως ήρθαν για να αφήσουν το στίγμα τους στο brand!

Να γίνουμε συγκεκριμένοι: New Balance 327, 237 & ο βενιαμίν της παρέας 57/40. Κοινή συνισταμένη και των τριών: Μέλλον μπορεί να υπάρξει, μόνο εάν δεν ξεχνάμε το παρελθόν μας! 

To New Balance 327, "έσκασε" τον Απρίλιο του 2020 με πολύ προσεγμένο σενάριο, αυτό του collab με Casablanca κι έκτοτε σημειώνει τεράστια επιτυχία με non stop releases σε διάφορα colorways. Η αύρα των 70s σε ένα μοντέρνο design του σήμερα, δείχνει να μαγεύει τους fans, που πολύ άνετα συμπληρώνουν retro looks με το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Ωστόσο, όπως ξέρουμε δεν αρκεί η εμφάνιση αλλά και το περιεχόμενο. Όπως το 327, έτσι και το New Balance 237 είναι εξαιρετικά άνετο, ελαφρύ κι άρτια κατασκευασμένο, εγγύηση του brand άλλωστε! Σπανιότατο γεγονός για ένα μοντέλο, να στηρίζεται με 15 περίπου colorways αμέσως μετά το πρώτο release όπως έγινε με το 237! Retro inspiration στα καλύτερά του!!!

Φτάνουμε στο 57/40, το οποίο πρακτικά αντλεί elements από το 327 και το 237 όπως πχ. το μεγάλο "Ν", δένει αρμονικά με futuristic διπλή midsole αλλά δεν ξεχνάει το DNA του brand που κατά πολύ έχει συνδεθεί με το 574

Επιτρέψτε μας ένα μικρό leak: έρχονται αρκετά και πανέμορφα colorways στο 57/40 πολύ πολύ σύντομα και στα 327 & 237 σκέτο σύντομα ;)

 

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.