Γνώρισε το New Balance 57/40

Γνώρισε το New Balance 57/40

Η New Balance στο ξεκίνημα του έτους, μας παρουσίασε τη νέα σιλουέτα 57/40, μια ολόφρεσκη προσέγγιση του εμβληματικού New Balance 574.

Το brand συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συλλογή με μεγάλο ενθουσιασμό και μας προσφέρει το 57/40 σε 3 νέα colorways, οικεία με την κληρονομιά της!

Όλοι έχουμε νιώσει τα vibes όταν ροκάρουμε ένα New Balance pair, οπότε όταν το brand κάνει drop με 80s-meets-90s design οφείλουμε να το τιμήσουμε!

Και τα 3 ολόφρεσκα colorways της σιλουέτας με τα chunky στοιχεία, διαθέσιμα από 10/4 στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων New Balance, στο Simple Caracters & στα Hotel shops. ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΕΔΩ: Όλα τα releases είναι σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες παγκοσμίως!

Να αφήσουμε το 57/40 να μας συστηθεί;

Το New Balance 57/40 είναι μια νέα ερμηνεία του εμβληματικού μοντέλου 574 και ένα νεύμα στο franchise 5xx. Κλασικό για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, το New Balance 574 είναι ένα από τα πιο respected sneakers της βιομηχανίας και σήμερα μία από τις πιο iconic σιλουέτες ever

Πάμε να "ζουμάρουμε" λίγο πάνω στο παπούτσι και να δούμε τι νέο έχουμε?
  • Τα 80s συναντιούνται με τα 90s και συνθέτουν την αισθητική του πάνω μέρους στο 57/40.
  • Οι κλασικές γραμμές 574 μετακινήθηκαν για να προκύψει μια σιλουέτα που είναι μεν μοντέρνα αλλά διατηρεί τις ρίζες στο κλασικό DNA New Balance.
  • Το παραδοσιακό λογότυπο Ν μεγαλώνει, καθιστώντας το χαρακτηριστικό γνώρισμα παρόμοιο με τις νέες κυκλοφορίες, όπως το 327.

  • Η iconic CR ενίσχυση στο πίσω μέρος παραμένει αλλά επαναπροσδιορίζεται με σύγχρονο, εμφατικό τρόπο που είναι ιδανικός για color blocking.
  • Η σόλα εναρμονίζεται με τις τάσεις της εποχής μεγαλώνοντας αισθητά αποτελούμενη στην ουσία από 2 ενδιάμεσες σόλεςμία εμπνευσμένη από την κληρονομιά της δεκαετίας του '90 με κυματιστό σχέδιο και μία παραδοσιακή μεσαία σόλα 574.

  • Η μεγαλωμένη off-road εξωτερική σόλα είναι μια ανατροπή στην κληρονομιά του 574.

Stay close για επόμενα releases του 57/40, όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι μια πολύ γεμάτη χρονιά για τη νέα αυτή σιλουέτα της New Balance! 

Check περισσότερες φωτογραφίες:

Εάν δεν έχεις ήδη "πατήσει" πάνω σε κάποια από τις φωτογραφίες για να βρεις τα 57/40 που προτιμάς, μπορείς να το κάνεις... εδώ!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.