Έλληνας στο "creative" τιμόνι της New Balance

Έλληνας στο "creative" τιμόνι της New Balance

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Aimé Leon Dore θα συνεργαστεί με τη New Balance για τα επόμενα χρόνια. Και ναι, είναι Έλληνας.

Ο Teddy Santis, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Lifestyle brand με έδρα τη Νέα Υόρκη, Aimé Leon Dore, θα ενταχθεί στη μάρκα ως Creative Director της New Balance MADE in USA. Η συνεργασία των 2 πλευρών ξεκινάει με στόχο μια πολυετή κοινή πορεία, με το πρώτο drop να προγραμματίζεται για το 2022. 

Η συνεργασία της New Balance με τον Teddy Santis, που είναι ο πρώτος σε αυτού του είδους ρόλου για τη μάρκα, θα παρουσιάσει κορυφαίο design προϊόντων και ποιότητας, που θα βασίζεται στην κληρονομιά της μάρκας, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την σειρά MADE in USA σε παγκόσμια κλίμακα. Το MADE in USA έχει κερδίσει το κοινό μέσω αγαπημένων στυλ όπως τα 990 και 997 και ο Teddy Santis θα επηρεάσει την πλατφόρμα μέσω του design και του μάρκετινγκ προϊόντων.

Santis έχει καθιερωθεί ως ηγετική προσωπικότητα στο σύγχρονο τοπίο της μόδας. Ως ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του Aime Leon Dore, έχει αναπτύξει μια έντονη αίσθηση διοχέτευσης του πνεύματος και της ιστορίας της Νέας Υόρκης στα προϊόντα, τις εμπειρίες και τις καμπάνιες της μάρκας.

«Στη New Balance με ελκύει ο τρόπος με τον οποίο δημιούργησε μια επιχείρηση που βασίζεται σε αξίες όπως η ακεραιότητα και η αυθεντικότητα, αντί το hype», λέει ο Santis. "Βλέπω μια τεράστια ευκαιρία να πω αυθεντικές ιστορίες με πραγματικούς ανθρώπους στην πρώτη γραμμή, δημιουργώντας παγκόσμιες καμπάνιες που συνδέουν τις βασικές μας αξίες με τον κόσμο."

Η ευθυγράμμιση της New Balance με τον Teddy Santis είναι ενδεικτική της επιθυμίας της να συνεργαστεί με μη παραδοσιακούς και ανεξάρτητους στοχαστές και δημιουργούς, μια τάση που διαφοροποίησε τo brand από άλλες εταιρείες του κλάδου.



«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Teddy Santis ως Creative Director της συλλογής franchise του MADE in USA και μαζί, να ορίσουμε τα μελλοντικά κεφάλαια της πλούσιας κληρονομιάς της New Balance», λέει ο Chris Davis, Chief Marketing Office της New Balance. «Το MADE in USA είναι ο απόλυτος διαφοροποιητής της New Balance και η ψυχή της αυθεντικότητας της μάρκας μας. Είναι κυριολεκτικά, η φυσική εκδήλωση του τι κάνει τη μάρκα μας μοναδική. Σε συνεργασία με το εμπνευσμένο όραμα τουTeddy, έχουμε την ευκαιρία να ξεπεράσουμε τους κανόνες της αθλητικής βιομηχανίας και να αναβαθμίσουμε την επόμενη γενιά premium παγκόσμιου προϊόντος."

Λίγα λόγια για τον Teddy Santis

Ο Teddy Santis γεννήθηκε στο Queens της Νέας Υόρκης από γονείς που μετανάστευσαν από την Ελλάδα. Εργαζόμενοι σκληρά, άνοιξαν ένα μικρό οικογενειακό εστιατόριο. Ενώ ενσωμάτωσαν την επιθυμία και τη φιλοδοξία για την οποία το Queens είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, φρόντισαν να φέρνουν τον Teddy στο χωριό τους στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι για να τον κρατήσουν συνδεδεμένο με τις ρίζες του, την οικογένειά του και τις παραδόσεις τους.

Θέλοντας όχι απλά να συνεχίσει, αλλά να διευρύνει τα οικογενειακά βήματα, ο Teddy εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανθρώπων της Νέας Υόρκης - την προσαρμοστικότητα - και άρχισε να επαναπροσδιορίζει την καριέρα του. Έγινε σχεδιαστής. Αντλώντας έμπνευση εξίσου από την οικογένεια και την πόλη, δημιούργησε κομμάτια ριζωμένα στην ολοζώντανη πόλη της Νέας Υόρκης.

Η δουλειά του αντικατοπτρίζει το dna αυτής της πόλης, δημιουργεί αυθεντικά κομμάτια που μιλούν για το παρόν και το μέλλον της Νέας Υόρκης. Είναι ο ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του Aimé Leon Dore, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.