Runs in the Family.

Runs in the Family.

ΤΟ ΝΕΟ 997S

new-balance-997ss

Aπό την σύλληψη της ιδέας, μέχρι τη δημιουργία, η οικογένεια της σειράς 99Χ απαριθμεί ένα τεράστιο σύνολο μοναδικής σχεδίασης, με Sneakers που έμειναν στην ιστορία, στην προτίμηση και στην καρδιά των sneaker heads. 
Η ιστορία του brand έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της στον κορμό της οικογένειας 99X της οποίας η έμπνευση ανανεώνεται και συνεχίζει να διοχετεύεται στη δημιουργία φρέσκων αριστοτεχνικών Sneaker. 
Από την πρώτη του κυκλοφορία, το 997 έχει συνδέσει το όνομά του με την δεξιοτεχνία των Αμερικανικών εργοστασίων και το πρόσωπο των απαιτητικών sneaker heads που επιλέγουν από το ράφι των Premium, Made in USA κωδικών του brand. 

 

new-balance-997s

Σήμερα, το καταξιωμένο 997 καταγράφει την επόμενή του σελίδα, στο πρόσωπο του 997 Sport. 
Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση, σχεδιασμένη πάνω στο προσχέδιο της κλασικής γραμμής του 997, μεταλλαγμένο για τη μόδα του σήμερα, με το ευμεγέθης σχήμα και τις ασύμμετρες δερμάτινες επικαλύψεις.

 

new-balance-997s

Δες όλα τα ανδρικά 997 Sport εδώ
Το φουτουριστικό του σχήμα με την προεξοχή στη φτέρνα και η προσαρμοσμένη (σαν κάλτσα) εφαρμογή του, συναποτελούν ένα δίδυμο άνεσης και στυλ που δύσκολα συναντά κανείς όμοιό του. 

 

new-balance-997s

Δες όλα τα γυναικεία 997 Sport εδώ
Το νέο 997S αποτελεί μια ωδή στην κληρονομιά του brand στο χώρο
της μόδας των sneaker και μια συνέχεια στην παραδοσιακή δημιουργία
premium κωδικών με τα καλύτερα και πιο προσεγμένα υλικά. 
 

new-balance-997s

 Παράλληλα, είναι ενισχυμένο με τις τεχνολογίες ABZORB και ENCAP καθώς τα sneaker σου πρέπει να είναι προορισμένα για να αντέχουν σε ολοήμερη χρήση. Οι τεχνολογίες αυτές εξασφαλίζουν το σταθερό, μαλακό πάτημα και την αντοχή στο χρόνο. 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.