GOLF WANG x Converse

GOLF WANG x Converse

Ήταν μόλις το 2016 που ο ταλαντούχος μουσικός και σχεδιαστής Tyler The Creator πρώτο εγκαινίασε το rainbow πουά μοτίβο στην πρώτη πασαρέλα για τη τότε συλλογή του brand του, GOLF WANG. Ο δημιουργός συνεργάζεται με την Converse για μια νέα re-vamped εκδοχή του πάνω σε ένα εμβληματικό Chuck 70.

 Δεν είναι η πρώτη φορά που η Converse συνεργάζεται με τον πολυπράγμων millennial γι’ αυτό και ο Tyler ως ένας γνήσιος πλέον ambassador του brand καταπιάνεται με το ψηλό Chuck 70 μετατρέποντας το σε ένα fun, bold και high-fashion item.  

Το χαρακτηριστικό print επιστρέφει μέσα από ένα limited Chuck που συνδυάζει την υψηλή Chuck 70 αισθητική με τη fun-first δημιουργική ματιά του Tyler. Στη θέση του καμβά εμφανίζεται το πλέον επίκαιρο light washed denim πάνω στο οποίο αποτυπώνονται τα χαρούμενα και κάπως minimal πουά.  Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η κλασική σχεδιαστική υπερβολή του designer αφού το σχέδιο συνεχίζεται και στη σόλα του παπουτσιού.  

Το limited σχέδιο θα κυκλοφορήσει στο high-top μποτάκι, με OrthoLite εσωτερική σόλα για άνεση. Κυκλοφορεί από τις 11 Νοεμβρίου παγκοσμίως και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Βρες το στο Phat Soles, Αθήνα και στο Device One, Θεσσαλονίκη.

 

 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.