2o OVERHYPE Sneaker Convention - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2o OVERHYPE Sneaker Convention - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι του OVERHYPE.gr & επισκέπτες του OVERHYPE Sneaker Convention,

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση το 2019 και το πολύ δυνατό ξεκίνημα, το 2ο event είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2020. Οι ενέργειες από την πλευρά μας από την αρχή του έτους, προσανατολίστηκαν στην αναβάθμισή του OVERHYPE Sneaker Convention σε περιεχόμενο αλλά και σε συμμετέχοντες, με το ενδιαφέρον από την Ελληνική αγορά να έχει μεγαλώσει κατά πολύ. Προς επιβράβευση των προσπαθειών μας, υπήρξε ενδιαφέρον συμμετοχής και από την Ευρωπαϊκή αγορά, γεγονός που θα μας οδηγούσε στην διοργάνωση ενός Mega Event, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα το οποίο θα ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο το community μας. 

 Ωστόσο, ούτε ο πιο απαισιόδοξος από εμάς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τον ερχομό μιας πανδημίας και τις καταστροφικές συνέπειες αυτής στην προσωπική μας ζωή και στην παγκόσμια οικονομία. Η αβεβαιότητα που όπως όλα δείχνουν θα χαρακτηρίσει τους επόμενους μήνες σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τους συνεπαγόμενους περιορισμούς, μας αναγκάζει να πάρουμε την επώδυνη απόφαση της αναβολής του φετινού OVERHYPE Sneaker Convention, και τη μετάθεση της 2ης διοργάνωσης μας για το 2021.

Μια δύσκολη απόφαση, αλλά όπως επιβάλλει η λογική και το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τον διοργανωτή απέναντι προς τους επισκέπτες, τα καταστήματα, τα brands, τους καλλιτέχνες που έχουν πληγεί από την πανδημία, ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία της δημόσιας υγείας.

 Με την ελπίδα να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα και η διοργάνωση του 2ου OVERHYPE Sneaker Convention να είναι αντίστοιχη των προσδοκιών μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο μέλλον.

 

PEACE.LOVE.UNITY.RESPECT

Για το OVERHYPE Sneaker Convention O Διοργανωτής

 





Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.