2.1 δισεκατομμύρια λόγοι να "δοθούν" χέρια

2.1 δισεκατομμύρια λόγοι να "δοθούν" χέρια

Έτσι είναι. Sold out σε λίγα λεπτά στο eShop σου, ουρές έξω από το κατάστημά σου σε μόνιμη βάση και ανελικτική πορεία-δημιουργία κουλτούρας από το 1994, δεν τα συναντάς συχνά...μάλλον σχεδόν ποτέ!  

Και δεν παραμένουν για καιρό under the radar. Στον κόσμο των αριθμών δε, αποδεικνύεται πως δεν τα αφήνεις να είναι ανταγωνιστές σου για πολύ. 

Είναι πλέον γεγονός πως ο όμιλος VFC, VF Corporation ιδιοκτήτης της Vans, The North Face, Timberland κλπ προσθέτει στο οπλοστάσιο των brands του ένα υπερόπλο, το brand Supreme.  

Το τίμημα των 2.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις - εάν αυτές ποτέ υπήρξαν. Το λατρεμένο brand των hypebeasts ανά τον κόσμο αλλάζει χέρια και αναμένεται να αποτελέσει ...ένεση τζίρου 500 εκατομμυρίων δολαρίων για τον κολοσσό. 

Επιπλέον κίνητρο για την εξαγορά αποτέλεσε -κατά τα λεγόμενα του CEO της VF- το ότι το business model Supreme στηρίζεται κατά 60% στο eshop του. Γεγονός που "δένει" απόλυτα με το στρατηγικό πλάνο της VF για digital transformation. 

Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες κι εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Μέχρι τότε, η ερώτηση που θα ...αναστατώσει το ελληνικό κοινό είναι μία: Θα έρθει το brand Ελλάδα ;;;;;;

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.