Unboxing Air Jordan 1 High "Equality" | Pro Video... #NOT

Η 3η Δευτέρα του Ιανουαρίου κάθε χρόνο στις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι αφιερωμένη στον Martin Luther King Jr. Γιορτάζεται επισήμως σαν "Martin Luther King Day". 

Martin Luther King Jr.

H Nike μέσα από την δύναμη των sports έχει την δυνατότητα και το μεγαλείο να φωνάξει δυνατά για την ΙΣΟΤΗΤΑ κι ενάντια στον ρατσισμό εντάσσοντας διάφορα μοντέλα sneakers σε ένα BLACK HISTORY MONTH.  

Μέρος αυτής της καμπάνιας ήταν -ανάμεσα σε άλλα- το φετινό Air Jordan 1 High "EQUALITY".  15/1 στην Αμερική, 3/2 Ελλάδα διαθέσιμο από το app Nike Sneakrs, SOLD OUT μέσα σε δευτερόλεπτα. 

equality

Κάποιες φορές υπάρχει και τύχη, κι έτσι σας το παρουσιάζω σήμερα. Παρόλο που δεν είναι OG version αφού δεν έχει το Νike Air στην γλώσσα ,σημαίνει πολλά για μένα και κατ'επέκταση για την σελίδα, το μήνυμα για ΙΣΟΤΗΤΑ. Θα το έχετε καταλάβει (θεωρητικά) και μπροστά σε τέτοια μηνύματα κάποια χαρακτηριστικά μπαίνουν στην άκρη εύκολα.

Ταγμένο λοιπόν στην κατάργηση των διακρίσεων το AJ1 "Equality", όπως είναι λογικό ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ σε ΛΕΥΚΟ & ΜΑΥΡΟ, και την λέξη EQUALITY σε anglets στα κορδόνια αλλά και με ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο στο πίσω μέρος, στις φτέρνες. 

  •  UNBOXING VIDEO (tap to watch)

AIR JORDAN 1 HIGH EQUALITY

 

  • PHOTOS

AIR JORDAN 1 HIGH EQUALITYAIR JORDAN 1 HIGH EQUALITY AIR JORDAN 1 HIGH EQUALITYAIR JORDAN 1 HIGH EQUALITYAIR JORDAN 1 HIGH EQUALITYAIR JORDAN 1 HIGH EQUALITY

 

tiLL the NeXt On3 !!!

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.