Travis Scott x fragment x AJ 1

Travis Scott x fragment x AJ 1

Πριν δούμε photos από το πολυαναμενόμενο και πολυπόθητο pair, ας μιλήσουμε για το 'made in Japan' brand: fragment.

fragment = Hiroshi Fujiwara, και το ονοματεπώνυμο αυτό, θα έπρεπε να προκαλεί ανατριχίλα. Ο Ιάπωνας έφτιαξε όνομα την δεκαετία του '80 σαν hip hop Dj και με το πρώτο του brand "Goodenough". Στην συνέχεια, έγινε μέντορας παρέχοντας την πολύτιμη καθοδήγησή του σε αρκετά ανερχόμενα παιδιά όπως ο Nigo κι ο Jun Takahashi. BAPE και Undecover δλδ. Απλά Ε Π Ο Σ. 

Σήμερα, με το fragment γοητεύει και τους πιο απαιτητικούς μέσα από collabs με κορυφαία brands όπως Nike, Off-White, Apple μέχρι και Starbucks. Ότι κι αν αγγίξει ο τύπος, αυτόματα γίνεται must-have για τους streetwear fans. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως "δεν φτιάχνει sneakers για να τα κάνει limited και πως είναι στο χέρι της Nike και μόνο πόσα ζευγάρια θα βγάλει στην αγορά". Παροτρύνει τους σημερινούς νέους heads να μην στενοχωριούνται και να παραπονιούνται διαρκώς πως "δεν βρίσκουν το ένα, δεν μπορούν να πάρουν το άλλο, καθώς τουλάχιστον αυτοί σήμερα έχουν την δυνατότητα. Όταν ήμουν στην ηλικία τους, δεν υπήρχαν τόσες επιλογές και δεν υπήρχε καν internet για να έχω την πρόσβαση να αγοράσω το ζευγάρι που μου άρεσε".

Ο άσσος της φωτογραφίας είναι το release του 2014 και η μεταπωλητική του αξία είναι στα 3000 ευρώ κατά μέσο όρο. Προφανώς, από το τραπέζι του σχεδιασμού για το collab τότε, έλειπε ο Travis Scott. 

Μέσα στο 2021, προς φθινόπωρο, αναμένεται να γίνει το release για το Air Jordan 1 πάνω στο οποίο δούλεψε ο Fujiwara, ο Travis και φυσικά το brand του παπουτσιού. Εκτός κι αν τελικά επιλεγεί πάλι καμιά ...επετειακό drop μιας και το πρώτο είχε κυκλοφορήσει 27/12. 

  • Χρωματική παλέτα πολύ κοντά στο πρώτο drop, 
  • αναγκαίο το ανάποδο swoosh του Travis Scott
  • απαραίτητα το iconic σύμβολο του κεραυνού από το fragment και
  • το έμβλημα Cactus Jack

Πάμε να δούμε φωτογραφιάρες:

 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

Back to blog

1 comment

Hey

Vaggelis Dimou

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.