Το OVERHYPE Sneaker convention, επέστρεψε για 3η φορά στο Ζάππειο Μέγαρο το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Οκτωβρίου

Το OVERHYPE Sneaker convention, επέστρεψε για 3η φορά στο Ζάππειο Μέγαρο το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Οκτωβρίου

Sneaker & streetwear lovers από όλες τις γειτονιές της Ελλάδα κι όχι μόνο, ήταν εκεί για να γιορτάσουν το …πάθος τους! Σε μια γιορτή σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και το PR agency FMN αφιερωμένη στη κουλτούρα πλαισιωμένη με μόδα, μουσική, τέχνη και sports, δημιουργήθηκε ένα "εκρηκτικό" μείγμα με φανταστικά vibes, δεκάδες χαμόγελα, πολλά…μα πολλά sneakers & streetwear items αλλά και διασκεδαστικά happenings!


Το brand της Βοστόνης, New Balance αυτή την φορά είχε ετοιμάσει το super fun Sneaker Splash! …μια πισίνα με χιλιάδες μπαλάκια δέχθηκε αναρίθμητες βουτιές για το κυνήγι του θησαυρού! Όσοι-ες τον βρήκαν νικώντας το χρονόμετρο του ναυαγοσώστη, ίσως να έφυγαν με ένα ζευγάρι sneakers σαν δώρο, οι υπόλοιποι-ες με μια αναμνηστική πετσέτα του brand!

Το Monster Energy, το πιο badass ενεργειακό ποτό έδωσε το παρόν στο OVERHYPE Sneaker Convention με το επιβλητικό Monster truck στην είσοδο του Μεγάρου και με hip hop sessions από DJ Stigma & Qbmix!

Το απόλυτο streetwear culture check point ήταν αναμφίβολα το booth του γεμάτου θετική ενέργεια team του θρυλικού New Cult store με brands όπως Buffalo sneakers, ρούχα από THE HUNDREDS, Santa Cruz & και το Σουηδικό brand γυαλιών ηλίου CHPO.

Το global brand Skechers παρουσίασε νέες συλλογές κι εμβληματικά μοντέλα από τα collabs με τον Αμερικανό ράπερ Snoop Dogg, τον Ισπανό visual artist Ricardo Cavolo & το θρυλικό ροκ συγκρότημα The Rolling Stones!

Το πιο premium brand Περιποίησης & καθαρισμού sneakers της αγοράς, Shoe Shame από την Σουηδία, υποδέχθηκε άπαντες στην αναπαυτική πολυθρόνα του για ένα φρεσκάρισμα ή στεγνό καθάρισμα και χρήσιμα tips για το πως μπορούν τα παπούτσια μας να διατηρηθούν φρέσκα σαν να βγήκαν μόλις από το κουτί τους!

Τα Starbucks Ready to Drink χάρισαν στιγμές απόλαυσης on the go σε όλους τους επισκέπτες με τα ροφήματα της σειράς Starbucks Chilled Classics.

To Dildo Tattoo & body piercing studio επιβεβαίωσε την φήμη που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 20 χρόνια. Ευρηματικό πολύχρωμο booth, δημιουργικοί artists και μια ομάδα γεμάτη χαμόγελα υποδέχθηκε όσους κι όσες θέλησαν να «χτυπήσουν» tattoo δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή ανάμνηση από την επίσκεψή στο 2ήμερο.

Το DNA της διοργάνωσης αποτέλεσαν επιλεγμένοι sellers-συλλέκτες σπάνιων sneakers & streetwear items οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο από νωρίς ανυπομονώντας για την έναρξη του convention. Leaders του χώρου, οι πληθωρικές ομάδες OG market και Flower Kickz οι οποίες χάρισαν στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία με …πρόσβαση στα πλέον limited edition ζευγάρια, κωδικούς που δεν έχει δει ποτέ κανείς σε ελληνικά ράφια.

Στο stage OVERHYPE talks powered by GRIMEY, φιλοξενήθηκαν συζητήσεις με άτομα της sneaker σκηνής, υπήρξαν Flying Gifts από FUNKO, PALADONE, STOR, SPARTAN GEAR, CABLE GUYS, LOUNGEFLY, FLOWER KICKZ, OG MARKET, MYOBU, OVERHYPEGR, αλλά και το τρομερό Sneaker Battle by Sneakerdom.

Ο διάσημος mural artist SAME84 παρουσίασε τον πίνακά “Artemis” αντλώντας έμπνευση από το «κυνήγι» της ηρωίδας για το holy grail της, το ΑJ1 Chicago. Διάχυτο το στοιχείο της έντασης με επίκεντρο γένους θηλυκού  & δορυφόρο τι άλλο…το πολυπόθητο Pair! Στο project χρησιμοποιήθηκαν sprays FLAME από την Cosmoslac.

Για ακόμα μια φορά, το crew του Anber έδωσε δυναμικό παρών προσφέροντας απλόχερα υπηρεσίες που το έχουν καταστήσει ως την πλέον hot εκδοχή των barber shops! Με 2 καταστήματα σε Σύνταγμα  & Χαλάνδρι, ο Αναστάσιος Σταυρόπουλος «παντρεύει» αρμονικά κομμωτική και sneaker culture!

Street κουλτούρα χωρίς τις ανάλογες γεύσεις, απλά δεν υπάρχει! Το Kooba project ήταν εκεί για να προσφέρει απολαυστικά hot dogs & bao buns σε επισκέπτες κι επισκέπτριες καθ’ όλη την διάρκεια του 2ημέρου!

Το OVERHYPE Sneaker convention, αποτελεί την top voice στην ελληνική sneaker σκηνή για την αγορά ή ανταλλαγή sneakers, streetwear items, σχετικών accessories, collectibles & more!

Off to the next one …!
PEACE.LOVE.UNITY.RESPECT
OVERHYPE Sneaker convention

Website: www.overhypesneakerconvention.gr

Instagram: @overhypesneakerconvention

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.