Γιάννης Λουλούδης: SNEAKER COLLECTION αξίας 318.550 ‎€

Γιάννης Λουλούδης: SNEAKER COLLECTION αξίας 318.550 ‎€

Ο τίτλος του άρθρου δεν προσφέρει το δικαίωμα για πολύ μπλα μπλα

και μεγάλες εισαγωγές! "Trust No Hypebeast" έχει δηλώσει ξεκάθαρα ο Giorgos Kavvalos αλλά σε κάποιους πρέπει να τους προσφέρονται ευκαιρίες, δουλίτσα να γίνεται...και πως να μην άλλωστε??? Προχωράμε και θα καταλάβετε άμεσα! 

-Τι δουλειά έχεις στην Ρόδο Γιώργο???

Ο Λουλούδης μου έκανε FaceTime ένα βράδυ, μου είπε ότι θα έχει στην Ρόδο μια exclusive συλλογή από unreleased και friends and family sneakers και χωρίς να χάνουμε χρόνο κάναμε το booking και πήγα για το βίντεο.

 -Γέννημα, θρέμμα Ηράκλειο Κρήτης, πλέον Αθήνα based εδώ κι ένα χρόνο. Πώς έζησες την μετάβαση και πού σε πάει αυτή η διαδρομή που ξεκίνησες;

Η μετάβαση ήταν αρκετά εύκολη, διότι καιρό ήθελα να κάνω το next step και να φύγω από την Κρήτη, οπότε με το που βρήκα την ευκαιρία το έκανα.

Η προσαρμογή από την άλλη, ήταν λίγο δύσκολη και απότομη στην αρχή αλλά το γεγονός ότι δουλεύω πολύ και είναι φουλ (γεμάτο) το schedule μου (πρόγραμμά μου) συν του ότι ήξερα πώς να κινηθώ και είχα έρθει με ένα συγκεκριμένο mindset όλο αυτό έκανε τη διαδικασία πολύ πιο ανώδυνη.

Η διαδρομή που ξεκίνησα με πάει όλο και πιο ψηλά. Έχω δικτυωθεί πολύ παραπάνω από ότι πίστευα…Πέρα από τα βίντεο στο Youtube, ασχολούμαι και με το στυλιστικό κομμάτι σε videoclips και γενικά με στυλιστικές εμφανίσεις…κάνω μεγαλύτερο resell…Έρχονται γενικά πολλά πράγματα τα οποία δεν θέλω να αποκαλύψω ακόμα…Θα τα δείτε όμως πολύ σύντομα...

-Nice!! Πάμε βαθιά τώρα με την μία: Γνώμη για cook groups?

Μου αρέσουν πολύ τα cook groups, διότι μέσα από αυτά μπορείς να μάθεις πληροφορίες για ακυκλοφόρητα παπούτσια, μέχρι το πώς μπορείς να πάρεις κάτι για retail, μέχρι το πόσο resell θα έχει ένα παπούτσι και γενικά έχει πάρα μα πάρα πολλές πληροφορίες τις οποίες μπορεί να μην ξέρεις που να τις βρεις και από που να τις μάθεις…και πολύ σύντομα θα έχω το δικό μου cook group που θα σου δίνει πολλές επιλογές για το τι να κάνεις και γενικά θα είναι packed με πολλά πράγματα τα οποία θα ανακοινώσω μέσα από το instagram μου.

-Τι θα έλεγες σε ένα 15χρονο reseller wannabe. Είναι ένα status για να ξεκινήσει κάποιος day 1 ή η αγάπη για το industry στην πορεία σε σπρώχνει (κι) εκεί;

Θα του έλεγα πάνω από όλα να είναι legit man με τις συναλλαγές του, πάντα να κάνει legit check τα παπούτσια πριν τα αγοράσει και πριν τα πουλήσει, να έχει υπομονή και να μην γκρινιάζει αν τρώει flake και ότι αν δεν το αγαπάς αυτό και δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στο χώρο και γιατί ένα παπούτσι μπορεί να ανέβει ή να πέσει δεν θα πάει μπροστά…γενικά πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και αυτό που πουλάς...να αγαπάς το νταλαβέρι και να είσαι έτοιμος και να φας τάπες αλλά και να βγάλεις λεφτά αρκεί να είσαι προετοιμασμένος και να μην τα παρατήσεις...

-Future plans, projects???

Για τα future plans δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν ανακοινώνω κάτι αν δεν είναι 100% έτοιμο…απλά να ξέρετε ότι δεν έχετε δει ούτε το 20% της δουλειάς μου...

-Και πολύ καλά κάνεις Γιώργο! Πάμε στον ...υλικό αυτουργό του video τώρα. Ποιος είσαι, που ζεις και με τι ασχολείσαι? Αυτό θα ρωτούσε ο καθένας, στο άκουσμα και μόνο της τιμής του Air Jordan 1 “What The Doernbecher”, χωρίς να γνωρίζει όσα θα πούμε στη συνέχεια. Από πού αντλείς την οικονομική ευκολία για τις κινήσεις σου στα sneakers?

Ονομάζομαι Γιάννης Λουλούδης, είμαι 17 ετών, κατάγομαι από την Κάρπαθο αλλά ζω στην Ρόδο. Ασχολούμαι με την αγορά προς μεταπώληση προϊόντων (κυρίως παπουτσιών). Η οικονομική ευκολία, ώστε να αγοράζω τέτοια παπούτσια συνιστά αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνω. 

-Το dm history μας πέρα από τα πολλά mentions, έχει σταματήσει στην πρόσφατη….βόμβα που πυροδότησε το Air Jordan 1 “What The Doernbecher” που έστειλες με το που το κατάφερες στο ebay auction. Πες τα όλα γύρω από αυτή την κίνηση!!

Με το που είδα πως η Nike θα έβγαζε ένα τόσο συλλεκτικό κομμάτι αναζητούσα τρόπους για να το πάρω. Δήλωσα συμμετοχή στον πλειστηριασμό και έψαξα οτιδήποτε χρειάζεται για να τον νικήσω. Έχασα το νούμερο 45 αλλά κατέληξα με το νούμερο 45.5 το οποίο είναι ένα στον κόσμο. Πέρα από την σπανιότητα, ήταν μια πολύ καλή κίνηση καθώς τα χρήματα του πλειστηριασμού πήγαν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

-Με ποιο κομμάτι ξεκίνησες την συλλογή σου ?

Το πρώτο παπούτσι που αγόρασα ήταν το Adidas Human Race Black (2017). 

-Πόσο γρήγορα μπήκες στο παιχνίδι και στην πρόκληση να αναπτύξεις συλλογή αλλά και να βγάλεις χρήματα από πωλήσεις ? 

Μου πήρε σίγουρα πάνω από 1 χρόνο για να μεγαλώσω ελάχιστα την συλλογή μου με λίγο πιο «δυνατά» ζευγάρια. Έβγαζα χρήματα από κάθε πώληση που έκανα, ανεξάρτητα από το ποσό που πουλούσα.

-Πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία του authentification check για τα pairs που εμπορεύεσαι και πως αποφεύγεις τα fakes?

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη, γιατί υπάρχουν πλέον εφαρμογές που σου κάνουν authenticate και πολύ καλοί authenticators. Πέρα από αυτά, η εμπειρία μου με τα παπούτσια είναι τεράστια όποτε πλέον καταλαβαίνω με το μάτι τα περισσότερα ζευγάρια.

-Έλληνες buyers ή εξωτερικό περισσότερο?

Κυρίως ασχολούμαι με αγοραστές του εξωτερικού. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μεγάλη αγοραστική δύναμη για τα πιο σπάνια ζευγάρια στην χώρα μας.

-Πάμε να ακούσουμε κι εσένα στην ίδια ερώτηση που έγινε και στον Γιώργο. Γνώμη για cook groups?

Ήμουν σε cookgroup από το 2018! Τα προτείνω σε όσους θέλουν να βγάλουν ευκολότερα κέρδος και να μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες!



-Δώσε μας το top 5 της συλλογής σου και ποιο είναι το pair που θα ήθελες να έχεις αλλά δεν τα έχεις καταφέρει!

Δεν υπάρχει κάποιο ζευγάρι που ήθελα και δεν έχω καταφέρει.

Top 5 μου είναι κατά σειρά:

  1. Jordan 1 1985 Chicago
  2. Ari Menthol 10s
  3. Jordan 1 “What The” Doernbecher
  4. Travis AJ4 F&F Purple
  5. Fragment AJ1

Πραγματικά, πόσο όμορφο είναι να βρίσκεις άτομα με τα οποία μοιράζεστε την ίδια...τρέλα! 

Thanks guys! Keep it up!

 

Back to blog

2 comments

Καλησπερα έχω ένα ζευγάρι Air Jordan 1 Retro Low SoleFly , καινούργια στο κουτί 44,5 άμα σας ενδιαφέρει στικτέ μου e mail , ευχαριστώ

Αγγελος Νικολοζας

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Γιώργος,
Έχω στην κατοχή μου ένα ζευγάρι Off-White x Air Jordan 1 Retro High OG ‘White’ 2018 το οποίο είναι σχεδόν αφορετο.
-Ν°12 US
Παρακαλώ στείλτε μου @ αν το παραπάνω σας ενδιαφέρει
Φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος

GEORGES

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.