Clean Up B1tCη .!.

Σέβεσε τα Sneakers σου? ΘΑ ΣΕΒΕΣΕ!
Οκ, παραδέχομαι μάγκες...δεν με φαντάζομαι να καθαρίζω VANS, ωραία? Αλλά στάνταρ όλοι ανεξαιρέτως γουστάρουμε τα ζνικεράκια μας να είναι φρέσκα και καθαρά.

[ όλη η σειρά διαθέσιμη ΕΔΩ ]

Όσο κι αν γινόμαστε freaks με το να τα προσέχουμε, θα έρθει η στιγμή που κάποιος στο bar θα μας πατήσει ή κάποιο γαμωποτό ή λίγο νερό θα πέσει πάνω στα αγαπημένα μας sneakers, ακόμα και έξω στον δρόμο κάποιες φορές είμαστε άτυχοι και λερωνόμαστε με λάσπες κλπ. Πόση πίεση ανεβάζουμε ειδικά όταν είναι οι πρώτες φορές που τα φοράμε έτσι?

Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να μην γκρινιάζουμε όταν είναι πλέον αργά, πρέπει μπλα μπλα μπλά μπλά.....[βαριέμαι τα πολλά] 
CREP PROTECT 
SPRAY
PILL
CURE
WIPES

Το spray Crep Protect με τα θαυματουργά συστατικά του "επενδύει" με μια αόρατη κρούστα προστασίας το παπούτσι, η οποία το αδιαβροχοποιεί κι έτσι δεν μπορεί να διαπεράσει το υλικό του καμία ουσία. Δοκιμάστε το σε κέτσαπ, σιρόπι, νερό, λάσπη πάνω σε οποιοδήποτε τύπο παπουτσιού - suede, πάνινo, υφασμάτινο, δερμάτινο.

Τα βήματα είναι πολύ απλά: Ψεκάστε από απόσταση 20 εκατοστών όλο το παπούτσι, αφήστε το να στεγνώσει για 10 λεπτά και ψεκάστε ξανά. Η προστασία - στο περίπου - θα διαρκέσει 3-4 εβδομάδες κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Τότε θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία.

Το Crep Protect Cure είναι το απόλυτο κιτ καθαρισμού για sneakers.Έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει βαθιά χωρίς να επηρεάζει την όψη, την αίσθηση και τη μορφή του sneaker με οποιονδήποτε τρόπο. Φτιαγμένο από 98% φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των εκχυλισμάτων καρύδας, του νερού και της jojoba, και εφοδιασμένο με μικρές μαλακές τρίχες βούρτσας, το Crep Protect Cure φροντίζει πραγματικά τα sneakers σας με τον τρόπο που πάντα θέλατε.Διατίθεται με μια βούρτσα, με το διάλυμα καθαρισμού και με το ύφασμα μικροϊνών, δίνοντάς σας μια συνολική λύση καθαρισμού για τα sneakers σας.

Η προσπάθεια να κρατήσετε τα αθλητικά σας τόσο καινούργια όσο την ημέρα που τα αγοράσατε συνεχίζεται και με το Crep Protect Pill. Έχετε ένα νέο εργαλείο στο οπλοστάσιό σας, το οποίο σας βοηθά να απομακρύνετε τις μυρωδιές σε καθημερινή βάση.

Για να ενεργοποιήσετε το χάπι προστασίας Crep, γυρίστε την κάψουλα να ανοίξει και τοποθετήστε την μέσα στο παπούτσι σας - είναι τόσο εύκολο! Μπορείτε να το αφήσετε για όσο διάστημα αισθάνεστε ότι είναι απαραίτητο και όταν τελειώσετε, στρίψτε την κάψουλα να κλείσει.

Τα απόλυτα μαντηλάκια καθαρισμού για sneakers.

Τα Crep Protect Wipes είναι διπλής όψης – έχουν μια τραχιά πλευρά για σκληρούς λεκέδες και μια μαλακή πλευρά για γενικό καθαρισμό. 12 ξεχωριστά μαντηλάκια έρχονται σε 1 κουτί.

Γίνετε απρόσεκτοι-ες δεν πειράζει!

Διαθέσιμα όλα εδώ !

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.