SB Dunk Low x Stingwater

SB Dunk Low x Stingwater

Η Stingwater χρησιμοποιούσε ανέκαθεν αμφιλεγόμενα σχέδια και αντισυμβατικά σλόγκαν για να ξεχωρίζει.

Μέχρι τώρα, η εύθυμη αισθητική της εταιρείας περιοριζόταν σε βασικά είδη ένδυσης. Όμως, με αυτήν την κυκλοφορία, το αποτύπωμά της επεκτείνεται στον τεράστιο κόσμο των παπουτσιών με ένα από τα κεντρικά μοτίβα της Stingwater, δηλαδή τα μανιτάρια και τις μαγικές τους ιδιότητες, να λειτουργεί ως κύρια πηγή έμπνευσης για μια έκδοση του SB Dunk που δεν ξανάγινε.

Αυτό το σχέδιο χαρακτηρίζεται από τις έντονες αποχρώσεις του University Red, ενώ έχει επικαλύψεις υλικών με μοτίβο Safari που θυμίζει το επάνω μέρος ενός μανιταριού. Τα κεντήματα σε κάθε φτέρνα είναι μια ανεστραμμένη εκδοχή του εμβληματικού λεκτικού σήματος Futura της Nike, ενώ οι πρόσθετες ραφές πίσω από κάθε γλώσσα σε συμβουλεύουν να "αδειάσεις το μυαλό σου" αναζητώντας μια νέα προοπτική.

Διαθέσιμο από 8/5 στις 10:00 π.μ. Τιμή: 109,99 €

Ακόμα ένα στοιχείο που παραπέμπει σε μανιτάρι είναι η εσωτερική επένδυση του παπουτσιού, η οποία θυμίζει τα ελάσματα στο κάτω μέρος του μανιταριού. Επίσης, αυτό το μοντέλο έχει μια κρυφή θήκη με φερμουάρ για μικροαντικείμενα. Τέλος, το διάφανο διακοσμητικό Swoosh σε συνδυασμό με τα σκόρπια γράμματα αναδεικνύουν την ταυτότητα αυτής της ιδιαίτερης δημιουργίας.

 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.