SAUCONY Shadow Premium 5000 εμπνευσμένο από το album του Frank Ocean "ENDLESS"

SAUCONY Shadow Premium 5000 εμπνευσμένο από το album του Frank Ocean "ENDLESS"

Εμπνευσμένο από το video-album Endless του Frank Ocean, στο οποίο όλο το storytelling περιστρέφεται γύρω από την κατασκευή ενός σετ του οποίου η ολοκλήρωση συμπίπτει με το τέλος του άλμπουμ.

Το nss factory και η Saucony, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Michele Foti, δημιούργησαν το Masterpiece in Progress - μια καμπάνια που γεννήθηκε από την ιδέα για τον εορτασμό της δημιουργικής προσπάθειας πίσω από τη γέννηση ενός προϊόντος, στην προκειμένη περίπτωση του Shadow 5000 Premium που γεννήθηκε στα '90s και τώρα προτείνεται ανανεωμένο με premium υλικά.

Η σύνδεση μεταξύ του Endless και της καμπάνιας είναι ουσιαστικά η επιρροή που είχε η δουλειά του Frank Ocean στη σύγχρονη πολιτιστική σφαίρα, παρεμβαίνοντας στη μουσική και στη μόδα. Το Endless είναι στην πραγματικότητα μια συλλογική δουλειά - στοιχείο που τονίζεται στο βίντεο, το οποίο είναι κυριολεκτικά δουλειά μιας ομάδας ανθρώπων, αλλά και στη δημιουργία του ίδιου του άλμπουμ στο οποίο υπάρχει η συμμετοχή καλλιτεχνών όπως ο Arca ή ο James Blake. Αντίστοιχα, τόσο η καμπάνια όσο και η σχεδίαση του sneaker είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας - και για αυτό το λόγο η αξία του είναι ιδιαίτερη. 




Η πιο trusted voice για την αγορά sneaker accessories, customisation paints, collectibles, books & more

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.