Saucony Originals Party

Saucony Originals Party

Saucony Originals Party

Η Saucony παρουσίασε τη νέα της συλλογή Originals SS18, σε ένα 80s cocktail party στο εντυπωσιακό “Beauty Killed The Beast”.

Saucony Originals Party

Τα Saucony Originals έχουν γίνει πλέον τάση στην Ευρώπη και ξεχωρίζουν για το στυλ τους, το μοναδικό τους design, τα ωραία χρώματα και το εξαιρετικά αναπαυτικό τους πάτημα που κάνει τις βόλτες μας και την καθημερινότητα μας πιο ευχάριστη. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα νέα σχέδια, να δοκιμάσουν signature cocktails και να απολαύσουν τη μοναδική 80s ατμόσφαιρα που δημιούργησε για ένα και μόνο βράδυ το brand.

Saucony Originals Party

Τα μοναδικά σχέδια τράβηξαν το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στο party όπως δημοσιογράφοι, στυλίστες, fashion editors από τα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά, fashion bloggers, ηθοποιοί, μοντέλα, αθλητές και τραγουδιστές.

Saucony Originals PartySaucony Originals PartySaucony Originals PartySaucony Originals Party

 

Λίγα λόγια για τη Saucony

Η Saucony ιδρύθηκε το 1898 και το όνομα της είναι εμπνευσμένο από τον ομώνυμο ποταμό Saucony στο Kuztown της Πενσυλβάνιας. Είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο στο τρέξιμο με εξειδικευμένα παπούτσια και τεχνολογίες που ξεχωρίζουν. Η έδρα τους, το επίκεντρο των ιδεών τους και η έμπνευση τους πηγάζει από τους δρόμους της Μασαχουσέτης στην Βοστώνη.

Παλιότερα οι πρώτοι δρομείς έτρεχαν με Saucony Originals και ο Rod Dixon κέρδισε τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης με Jazz Original το 1983 κάτι που δείχνει την πολύ καλή τεχνολογία και το αναπαυτικό πάτημα που έχουν.

Πολλοί διάσημοι ανά τον κόσμο προτιμούν τα Saucony Originals, όπως η Zoe Isabella Kravitz, ο Cristiano Ronaldo καθώς και κάποιοι celebrities στην Ελλάδα.

Όλες οι συλλογές των Saucony Originals που δημιουργούνται κάθε σεζόν, είναι εμπνευσμένες από πράγματα και καταστάσεις που οι δημιουργοί και οι συνεργάτες έχουν ζήσει στη καθημερινότητά τους. Και αυτό τα κάνει κυριολεκτικά αυθεντικά.

 

https://www.facebook.com/sauconyoriginalsgreece/?fref=ts

https://www.instagram.com/sauconyoriginalsgr/?hl=en

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.