PUMA x INTREPID FOX

PUMA x INTREPID FOX

PUMA x INTREPID FOX
Η INTREPID FOX βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την PUMA για τη σεζόν 2020-2021.Πρόκειται για μία συνεργασία που σηματοδοτεί την ‘’εισβολή’’ του αγαπημένου brand στο μαγικό και συναρπαστικό κόσμο των e-sports, στα πλαίσια της  κουλτούρας του e-gaming.

INTREPID FOX x PUMA*Από αριστερά προς τα δεξιά: Daenap, Pun1sher, Sofini, Imisslethal, Sophiesticateed, KingSobe

Η PUMA αποτελεί μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρείες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πώλησης και εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερα από 70 χρόνια, έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία τεχνολογικά άρτιων αθλητικών προϊόντων για μία ευρεία γκάμα αθλημάτων όπως στίβος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, motorsport κ.α. Σε επίπεδο αθλητισμού συνεργάζεται με κορυφαίους αθλητές όπως τους Neymar, Antoine Griezmann, Sergio Aguero, Romelu Lukaku ενώ χορηγεί επίσης μεγάλο αριθμό σημαντικών εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και πολλά ευρωπαϊκά clubs.Επίσης πρόκειται για ένα brand που ξεκινά από τον αθλητισμό και καταλήγει στη μόδα. Στον τομέα της μόδας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους όπως οι Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro, Karl Lagerfeld και Sergio Rossi, μεταξύ άλλων.

INTREPID FOX x PUMA

Η INTREPID FOX αποτελεί έναν επαγγελματικό οργανισμό e-sports που δραστηριοποιείται από το 2018 και επικεντρώνεται κυρίως στα League of Legends, Hearthstone, Apex Legends, Clash Royale και σε άλλες μορφές αναψυχής. Συντίθεται από 3 επαγγελματικές ομάδες e-sports και, έχοντας συμμετάσχει σε μεγάλα διεθνή τουρνουά, έχει συνεχώς ως στόχο να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται.  Η έναρξη συνεργασίας με την INTREPID FOX συναρπάζει και χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για έναν εξελισσόμενο και ανερχόμενο χώρο, αυτών του e-gaming. Σε παγκόσμιο επίπεδο άλλωστε, η PUMA εδώ και χρόνια στηρίζει τον e-αθλητισμό έχοντας συνεργασία με κορυφαίες ομάδες του gaming, όπως με την Cloud9 και την Gen.G, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις πρωτοποριακές και καινοτόμες βλέψεις της. Επίσης, θα στηρίξει την ελληνική ομάδα τόσο σε εγχώρια όσο και σε διεθνή τουρνουά, υπενθυμίζοντας ότι τα e-sports είναι ένα περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν, «χωρίς να περιορίζονται από τα φυσικά χαρακτηριστικά ή το φύλο όπως συμβαίνει κάποιες φορές στα παραδοσιακά σπορ». 

#ForeverFaster #IntrepidFoxgaming


INTREPID FOX x PUMA

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE 
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.