Προσθετική αποκατάσταση & High Fashion; Η θέληση δεν έχει όρια!

Προσθετική αποκατάσταση & High Fashion; Η θέληση δεν έχει όρια!

Τρία χρόνια περίπου μετά την πρώτη γνωριμία του OVERHYPEgr με τον Θάνο κατά την συνεργασία μας για την Air Max Day 

ο τύπος μας εντυπωσιάζει ξανά, αυτή την φορά όχι με tricks πάνω στις 2 ρόδες με το crew των TAKEN BMX, αλλά με τα ...έργα του στην επαγγελματική του ζωή. 

 

-Θάνο, ευχαριστούμε για την "φιλοξενία" στον εργασιακό σου χώρο! Για αρχή, πες μας δυο λόγια για το έργο σας εδώ. 

Anytime :) Να πούμε πως βρισκόμαστε στην εταιρεία CRC ( Chronopoulos Rehabilitation Center ) αρχικά, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της προσθετικής κι ορθωτικής αποκατάστασης από το 1976. 

-Να σε διακόψω, πόσα χρόνια εργάζεσαι εδώ Θάνο;

Θα σε προλάβω, λέγοντάς σου πως στα 3 χρόνια που εργάζομαι εδώ ως Orthotist & Prosthetist έχω δει το χαμόγελο και την ικανοποίηση σε δεκάδες επισκέπτες μας καθώς είναι ένα επάγγελμα που βελτιώνει την καθημερινότητα πολλών μα πολλών συνανθρώπων μας! 

-Σίγουρα είναι απαιτητικό επάγγελμα με πολλούς παράγοντες να επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σκοπός μας είναι εκτός από το να κατασκευάσουμε ένα άρτιο προσθετικό και ορθωτικό βοήθημα σε λειτουργικό επίπεδο, η αισθητική των κατασκευών μας είναι μείζονος σημασίας. Εκτός από την επιλογή των καλύτερων υλικών, προσπαθούμε με βάση τις ανάγκες των ασθενών μας να δώσουμε μια μοντέρνα όψη βάζοντας την δημιουργικότητα μας σε λειτουργία για το πώς μπορούμε να αποτυπώσουμε την προσωπικότητα των ασθενών μας πάνω σε αυτές.

-Πάμε στο προσθετικό βοήθημα το οποίο μας κέντρισε την προσοχή; Prosthetic Leg DIOR;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ασθενής μας είναι μια λάτρης του high fashion έτσι κι εμείς αποτυπώσαμε ένα από τα αγαπημένα της designer brands πάνω στο τεχνητό της μέλος! Για την συγκεκριμένη κατασκευή προσπαθήσαμε να μετατρέψουμε ένα ρούχο της Dior ώστε η προσθετική θήκη να φαίνεται σαν να είναι κατασκευασμένη από το εν λόγω brand! Το αποτέλεσμα έφερε τόσο μεγάλο χαμόγελο στην ασθενή μας όσο και σε εμάς τους τεχνικούς που το φέραμε εις πέρας!

"Η χαρά και τα χαμόγελα των ασθενών μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος", σχολίασε στο τέλος ο Θάνος κι εμείς απλά ευχαριστούμε όλο το team της εταιρείας CRC ( Chronopoulos Rehabilitation Center ) για την φιλοξενία, αλλά και για την τελευταία φωτογραφία ;)

Δείτε πιο κάτω:

 Ευχαριστούμε Θάνο και συνεχίστε να προσφέρετε χαμόγελα!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.