New Balance Basketball ‘TWO WXY’

New Balance Basketball ‘TWO WXY’

Η New Balance αποκαλύπτει επίσημα το "TWO WXY", το πιο πρόσφατο μοντέλο του brand στην basketball κατηγορία και μια εξέλιξη του OMN1S.

Στο παιχνίδι του basketball σήμερα δεν υπάρχουν θέσεις και οι παίκτες χρειάζονται παπούτσια που τους χαρίζουν την ευελιξία να υπερέχουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τα "X" & "O" στο όνομα του μοντέλου παραπέμπουν στις επιθετικές και αμυντικές πλευρές της μπάλας και στο ότι οι παίκτες πρέπει να είναι άριστοι και στα 2 προκειμένου να κερδίσουν. 

Ο Διευθυντής Σχεδιασμού basketball στη New Balance, Jonathan Grondin σημειώνει: " Για δεκαετίες, στο επίκεντρο του μπασκετικού κόσμου των παπουτσιών ήταν περισσότερο στα ονόματα των σούπερ σταρ και λιγότερο στην απόδοση. Το TWO WXY έχει να κάνει με την τεχνολογία και δίνει σε κάθε παίκτη την δυνατότητα να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του ανεξάρτητα από το επίπεδο που αγωνίζεται."

Το TWO WXY διαθέτει:

  • Τεχνολογία New Balance Kinetic stitch στο πάνω μέρος, δίνοντας στους παίκτες τη σωστή έκταση και υποστήριξη όπου χρειάζονται περισσότερο.
  • Η νέα τεχνολογία Balance FuelCell διαθέτει τις υψηλότερες ιδιότητες ανάκαμψης από οποιονδήποτε αφρό επιδόσεων New Balance στην αγορά, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για το TWO WXY, καθώς είναι μια ισορροπία εξαιρετικά ελαφρού βάρους και απόκρισης.
  • Η ομάδα σχεδιασμού συνεργάστηκε με το New Balance Sports Research Lab για να χρησιμοποιήσει τις τελευταίες αλγοριθμικές εξελίξεις της μάρκας στα δεδομένα για να σχεδιάσει την υποστήριξη Kinetic Stitch καθώς και το μοτίβο πρόσφυσης εξωτερικής σόλας. Αυτός ο αλγόριθμος, όταν εφαρμόστηκε στα παπούτσια μπάσκετ η ομάδα σχεδιασμού το χρησιμοποίησε για την εξωτερική σόλα για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη πρόσφυση.

Ο γκαρντ των Denver Nuggets, Jamal Murray, όντας επίσημο μέλος της New Balance athletes team, τιμά σε κάθε αγώνα τα νέα basketball kicks του brand!

Βρες τα εδώ!

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.