NEVER OUT OF STYLE EP. 8: EASTER EDITION & GIVEAWAY!

NEVER OUT OF STYLE EP. 8: EASTER EDITION & GIVEAWAY!

Η απόλυτη street fashion εκπομπή επιστρέφει με ειδικό πασχαλινό 8ο επεισόδιο!

Κάθε εβδομάδα, η Αγγελική Κατσίνη «έρχεται» στην οθόνη σου, για να σου παρουσιάσει τα πιο hot editor fashion picks & trends, στη νέα εκπομπή μόδας με γνώμονα της δημιουργικής ομάδας του Sneaker Cage!

Το Special Edition Easter Episode είναι “ON AIR”, και παίζει στο SNEAKER CAGE YouTube Channel!

Το θέμα της εβδομάδας: "Easter Edition"! 

Η ανανέωση του street και urban look σου σε περιμένει στο sneakercage.gr, όπου μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια πραγματικά μεγάλη collection σε ανδρικάγυναικεία & παιδικά παπούτσιαρούχα & αξεσουάρ, που καλύπτει τις στιλιστικές σου ανάγκες!

Nikeadidas Originals & adidas PerformanceCONVERSEVansPUMAReebok ClassicsHUFStüssyNew BalanceCarhartt WIPJordan και FILA, είναι λίγα από τα famous brands που θα βρεις στο SNEAKER CAGE. Οι επιλογές είναι πολλές και αφορούν τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά. Τα premium brands της επιλογής σου, περιμένουν να τα εξερευνήσεις και να διαλέξεις τα νέα staple pieces της «ντουλάπας» σου, για τις street & basketball-inspired εμφανίσεις σου.

Ανανέωσε την urban footwear & apparel συλλογή σου για καθημερινές εμφανίσεις, τρέξιμο & μπάσκετ. Μια πληθώρα από παπούτσια sneakerstank-tops & t-shirtsshorts & βερμούδεςυφασμάτινα παντελόνια & jeansφόρμες κολάνφούτερ & μακρυμάνικες μπλούζεςhoodiesμπουφάν & track jackets, είναι εδώ για να φροντίσουν για την άνεση και την ανανέωση του athleisure, urban & B-ball look σου.

 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ GIVEAWAY ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ!

Δήλωσε συμμετοχή και κάνε δική σου μία από τις SNEAKER CAGE Gift Cards, αξίας 100€! Βρες Info στο Instagram account του Sneaker Cage & Good Luck!

“STAY TUNED” για το 9ο επεισόδιο της νέας εκπομπής του SNEAKER CAGE: Never Out Of Style, την Παρασκευή 07/05, με τη μοναδική Αγγελική Κατσίνη και… ετοιμάσου για την ανανέωση του spring-summer street look σου, με ολοκαίνουρια "NEW INS"! 

 

#SneakerCage #NeverOutOfStyle

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.