MONSTER EUROPE TOUR

MONSTER EUROPE TOUR

Το tour van είναι γεμάτο με την dream team του Monster και κατευθύνονται προς τις  πρωτεύουσες του skateboard της Ευρώπης.

Σε συνεργασία με μερικά από τα καλύτερα skateshops, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν μια σειρά εκδηλώσεων που θα ξεσηκώσουν την τοπική κοινότητα, να έρθει να κάνει skate με την ομάδα.

Μπροστινό κάθισμα o βασιλιάς του στυλ Ishod Wair, μαζί με τον Βραζιλιάνο gapper Gabriel Fortunato και τον Πορτογάλο Jorge Simoes. Οι οικοδεσπότες Giovanni Vianna και ο Σλοβάκος Marek Zaprazny στη πίσω θέση, ενώ ο βετεράνος Rune Glifberg και ο antihero της περιοδείας, Grant Taylor, συμπληρώνουν τις μπροστινές θέσεις.

Σε περίπτωση που δεν ήταν αρκετά δυνατή ομάδα, ο νέος Justin Sommer έρχεται από τη Γερμανία, μαζί με τον μάγο του flat-bar Aurélien Giraud. Υπάρχει μια φήμη που λέει ότι ο άρχοντας Kevin Baekkel έχει ήδη κατασκηνώσει και περιμένει την υπόλοιπη ομάδα.


Το σχέδιο είναι απλό. Tα core skateshop στο Μπρίστολ, το Αμβούργο, το Βερολίνο, το Μόναχο, την Αθήνα, τη Βαρσοβία, το Ελσίνκι, τη Βιέννη και το Τελ Αβίβ είναι έτοιμα να υποδεχτούν την dream team!

ΟΛΑ ΤΑ STOPS:

  1. 8/5, BRISTOL - UK
  2. 14/5, HAMBURG - GERMANY
  3. 17/5, BERLIN - GERMANY
  4. 21/5, MUNICH - GERMANY
  5. 5/6, ATHENS - GREECE
  6. 10/6, WARSAW - POLAND
  7. 1/7, HELSINKI - FINLAND
  8. 9/7, VIENNA - AUSTRIA
  9. 3/9, TEL AVIV - ISRAEL

Η πιο trusted voice για την αγορά sneaker accessories, customisation paints, collectibles, books & more 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.