Converse x Kim Jones

Converse x Kim Jones

O Kim Jones μπορεί να έχει ομολογήσει ότι δεν είναι νοσταλγικός, ωστόσο ο σχεδιαστής γνωρίζει τις αξίες του DNA μιας μάρκας και έχει έντονη άποψη για το πώς να τιμήσει το μέλλον της.

Με την πρώτη του συλλογή Converse, ο Jones αντανακλά τα αρχέτυπα του σύγχρονου streetwear και προσφέρει μια σύγχρονη προοπτική. 

«Υπήρχε μια αισθητική που με ενδιέφερε πραγματικά. Ήταν όλα τα ίδια nerdy πράγματα που έκαναν τους ανθρώπους που τους αρέσει το είδος των ρούχων που αρέσει και σε εμάς να δουν την αξία », λέει ο Jones. «Είδα τους Ιάπωνες σχεδιαστές που αναδιατύπωναν αμερικανικά αθλητικά ενδύματα - αναδημιουργώντας εκείνη τη δεκαετία του '50 και του '60. Προφανώς, το Converse ήταν το βασικό παπούτσι σε όλα αυτά τα πράγματα. Τώρα, τα βάζω όλα μαζί με διαφορετικό τρόπο. "



Αντλώντας στοιχεία από τις γνώσεις του για αθλητικά είδη και streetwear, ο Jones αντλεί σύγχρονα στοιχεία για να παράγει εκπληκτικά updates στο Converse Chuck 70.

«Η σχεδιαστική προσέγγιση για το παπούτσι ήταν ξεκάθαρη - παίρνοντας ένα κλασικό παπούτσι και στη συνέχεια σχεδόν περικλείοντας το σε κάτι για να το προστατεύσει», λέει ο Jones.

Drop Date 8/4 σε επιλεγμένους retailers παγκοσμίως.

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.