JUST ARRIVED: ANGELUS brand / For the Love of Customs

JUST ARRIVED: ANGELUS brand / For the Love of Customs

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για αυτή τη νέα συνεργασία, υποδεχόμαστε στο overhype.gr το ANGELUS brand και τα επικά του προϊόντα για customization και restoration !

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε εδώ !

Πρώτα όμως, πάμε να δούμε ESSENTIAL WATCH LIST του brand!

 

 

Κρατήστε και τις παρακάτω γραμμές σαν ...εγχειρίδιο!

  • Βήμα 1: Καθαρισμός

Το Preparer & Deglazer έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον καθαρισμό του δέρματος και είναι απαραίτητο είτε το δέρμα είναι χρησιμοποιημένο είτε καινούργιο. Με την απομάκρυνση λάσπης, λιπών και πρότερων βερνικιών προστατεύουμε το χρώμα από το να σπάει ή να γδέρνεται. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να το κάνετε αυτό. Με την καλή προετοιμασία έχετε κάνει την μισή δουλειά και το κυριότερο, ελαχιστοποιείτε το ποσοστό αποτυχίας! Όσο καθαρότερη είναι η επιφάνεια, τόσο καλύτερα θα "δέσει" το χρώμα στο δέρμα.

Το Preparer & Deglazer αφαιρεί στρώματα βαφής και επιφανειακά στρώματα που δεν έχουν διαπεράσει στο δέρμα. Σημαντικό: Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν μόνο σε δέρμα και όχι σε πλαστικό, καουτσούκ ή άλλα υλικά. Εάν θέλετε να χρωματίσετε προϊόντα που δεν είναι κατασκευασμένα από δέρμα, π.χ. τα πλαϊνά άκρα των λαστιχένιων σολών, είναι καλύτερο να τα καθαρίσετε σχολαστικά με νερό και σαπούνι.

Στην περίπτωση του πολύ λείου δέρματος, η επιπλέον επεξεργασία συνιστάται. Το χρώμα "δένει" καλύτερα εάν το πολύ λείο δέρμα τριφτεί πρώτα με εξαιρετικά λεπτό γυαλόχαρτο, έως ότου η επιφάνεια του δέρματος έχει τραχυνθεί.

  •  Βήμα 2: Paints

Ανακατέψτε καλά το χρώμα πριν από τη χρήση. Η απλή ανακίνηση του μπουκαλιού δεν είναι πάντα αρκετή. Η υπομονή είναι σημαντική για ένα καλό αποτέλεσμα. Όσο πιο προσεκτικά εφαρμόζετε το χρώμα, τόσο πιο μακροχρόνιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε πρώτα το χρώμα σε ένα εμφανές μέρος, για να ελέγξετε εάν δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Angelus Leather Paint περιέχει ειδικά συστατικά που κάνουν το χρώμα ελαστικό. Ωστόσο, όσο πιο παχύρρευστα εφαρμόζετε τα στρώματα, τόσο λιγότερο δυνατό είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το πλεονέκτημα. Η εφαρμογή πολλών λεπτών στρωμάτων εξασφαλίζει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά από κάθε στρώση, δώστε στο χρώμα αρκετό χρόνο για να στεγνώσει καλά. Αφού στεγνώσουν, τα βασικά χρώματα έχουν μια απαλή γυαλάδα. Τα χρώματα νέον έχουν ματ τελείωμα.

Κατόπιν αιτήματος πολλών χρηστών, η Angelus Leather Products ανέπτυξε το Duller. Αυτό το προϊόν αναμιγνύεται με τα Angelus Leather Paint, και προσφέρει πιο ματ τελείωμα. Ο βασικός κανόνας εδώ είναι: ανάμεσα σε 1,5 εως 4,5ml Duller ανά 100ml Angelus Leather Paint. Πρώτα δοκιμάστε το μείγμα σε ένα κομμάτι υλικού που έχει απομείνει για να ελέγξετε εάν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

  • Βήμα 3: Ρετουσάρισμα και προστασία

Έχετε εφαρμόσει το τελευταίο στρώμα βαφής και αισθάνεστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αφού το αφήσετε να στεγνώσει για 24 ώρες; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δώσετε το τελικό φινίρισμα που θέλετε χρησιμοποιώντας το Acrylic Finisher. Το υλικό αυτό προστατεύει το χρώμα καθώς προσθέτει ένα επιπλέον υδατοαπωθητικό στρώμα. Αν και το Angelus Leather Paint είναι ανθεκτικό από μόνο του, με το Acrylic Finisher προστατεύεται καλύτερα από τον άνεμο και τον καιρό.

Ιδιαίτερα εάν έχετε εφαρμόσει χρώμα σε μικρό μέρος της επιφάνειας, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε Acrylic Finisher, καθώς αυτό δίνει στην επιφάνεια μια ομοιόμορφη εμφάνιση.

Το Acrylic Finisher διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις: matt, satin, gloss και high gloss. Χρησιμοποιήστε ματ εάν έχετε αναμίξει το Duller με Angelus Leather Paint. Το satin, το gloss και το high gloss, παράγουν πάντα ένα πιο λαμπερό τελικό αποτέλεσμα. Περάστε το δέρμα δύο έως τέσσερις φορές με το Finisher για να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα!


Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.