Hot Ones x Reebok

Hot Ones x Reebok

 Το 2ο κεφάλαιο του "διηγήματος" των Reebok & Hot Ones είναι έτοιμο να το ξεφυλλίσεις. Αυτή την φορά, ήρωες είναι το Question Mid του Allen Iverson και το Classic Leather Legacy. 

  

ΤΙ ΕΙΠΕΣ? Δεν ξέρεις τι είναι το "Hot Ones" ??? Δεν έχεις άδικο, ας πούμε πρώτα 2 λόγια ώστε να έχει και νόημα τα όσα βλέπουμε πάνω στο νέο Pack του collab. 

Το "Hot Ones" είναι web series - βραβευμένο παρακαλώ το 2018 & το 2019 - και έχει να κάνει φυσικά με το ... βασικά καλύτερα δες ένα επεισόδιο με λατρεμένο Will Ferrell:

Έχουμε μπει λογικά στο ψητό για τι φάση είναι το Hot Ones, οπότε να πούμε πως το Question mid είναι η πιο καυτερή sauce που χρησιμοποιείται στο show, η φοβερή και τρομερή Last Dab Apollo ενώ έχει και branding του Show στην πτέρνα και στην γλώσσα.

Το Classic leather legacy είναι η απαραίτητη...ανακούφιση σε τέτοια φάση που δεν είναι άλλη από παγωμένο γαλατάκι. TIP για άσχετους: Όταν τρώμε κάτι extra spicy και μετανιώνουμε την ώρα και την στιγμή καθώς η καψαϊκίνη ή η οποιαδήποτε πικάντικη ουσία μας καίει συθέμελα τα σωθικά, ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ. Αλλά γαλατάκι! Το νερό θα κλείσει τους θύλακες της γλώσσας φυλακίζοντας μέσα το ...κακό και δεν ηρεμείς με τίποτα. Ενώ το γαλατάκι έχει την απαραίτητη λιπαρότητα για το σωστό "σβήσιμο". Drop Date: 18/2

Δείτε Φωτογραφίες για να κάνετε το connection : 

              

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΔΩ

BONUS EXTRA 1 επεισόδιο με Jessica Alba!

 

 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

 

Back to blog

2 comments

Κωστή…FIRE!!!!!

OVERHYPE Staff

ΟΥΆΟΥ!!

Κωστής

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.