Η "Grey Day" είναι η μέρα που γιορτάζει η New Balance!

Η "Grey Day" είναι η μέρα που γιορτάζει η New Balance!

“Η Grey Day είναι μια σημαντική ιστορία κληρονομιάς που μπορούμε να λέμε γύρω από το signature γκρι colorway και την κλασική πλέον σιλουέτα του brand, 574.

Το tagline μας ‘Worn by Anyone’ είναι ένα ...νεύμα στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον τέτοιων iconic μοντέλων.” μας λέει ο Pat Cassidy, Global Director, Consumer Marketing & Athlete Activation.

Από τις 15/5 η New Balance παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη συλλογή 2021 της για την "Grey Day", την ετήσια γιορτή της κληρονομιάς του brand. Κάθε χρόνο, η New Balance γιορτάζει πάνω από έναν αιώνα ανεξαρτησίας με το χρώμα που περήφανα αντιπροσωπεύει την ιστορία του brand κι έχει γίνει συνώνυμό του: το Γκρι

Η συλλογή 2021 περιλαμβάνει 2  styles 574 styles κι ένα 57/40:

Θα τα βρείτε διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων New Balance, στα Hotel shops και στο Simple Caracters. 

*το exclusive 574 δυστυχώς δεν θα το δούμε σε ελληνικά ράφια. 

 

 

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στα 80s, το 574 ήταν ένα απλό σχεδιαστικό πείραμα που συνδύαζε τα καλύτερα στοιχεία ενός road και trail runner για να δημιουργήσει ένα παπούτσι που κυριολεκτικά μπορούσες να φορέσεις παντού.

Το 574 πολύ γρήγορα σχεδόν αφάνισε τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε performance και καθημερινή επιλογή και σήμερα είναι ευρέως γνωστό για την ευελιξία του, το κλασικό του design, και το αυθεντικό γκρι colorway συνώνυμο με την κληρονομιά του brand.

Με το tagline “Worn by Anyone” το New Balance 574 είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα sneakers στην αγορά και σήμερα αποτελεί μία από τις σιλουέτες του brand με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Φέτος, η καμπάνια "Grey Day" της New Balance παρουσιάζει αρκετούς από τους star-αθλητές ambassadors του brand, όπως οι Coco Gauff, Jamal Murray, Sadio Mane, Sydney McLaughlin, and Tiago Lemos.

 

HAPPY GREY DAY !

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.