GR Kicks World: CREW Edition / SLAMDUNK

GR Kicks World: CREW Edition / SLAMDUNK

Στον δικό μας πλανήτη, ο όρος "kicks" σχεδόν ισοδυναμεί με νερό. Πηγή ζωής ωστόσο των αγαπημένων μας sneaker stores είναι άλλοι! Πάμε να γνωρίσουμε την "πρώτη γραμμή";

  • BΗΜΑ 1: Ξεδιπλώνουμε χάρτη του GR Kicks World
  • BHMA 2: Βάζουμε pin στο SlamDunk 

και μιλάμε με τον Ηλία, Store manager. Mαζί του μοιράζεται το spotlight η Μαρία, Brand manager

Ερ.1: Βρεθήκαμε & διανύουμε περίοδο συνεχόμενων lockdowns, το Slam Dunk κλήθηκε να...παίξει άμυνα. Τι reaction είχατε σαν ομάδα σε όλα αυτά?

Το κατάστημα έχει λειτουργήσει με όλα τα μοντέλα που έχουν ανακοινωθεί, όπως click inside & away και κατά κύριο λόγο ως Hub (σημείο διανομής) για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του slamdunk.gr. Από day 1 χτίζει περιεχόμενο για να κρατήσει το community ενεργό με πολλά social contest, basketball drills και ισχυρό social presence. Σημαντική επένδυση έγινε σε νέες υπηρεσίες που έκαναν την ζωή του πελάτη ευκολότερη να αγοράσει ηλεκτρονικά όπως οι 60 ημέρες δοκιμή από το σπίτι & δωρεάν επιστροφές. Last but not list υπηρεσίες όπως ο SLAMDUNK Assistant με 1on1 video call direct μέσα στο κατάστημα για βοήθεια σε online αγορές και παρουσίαση νέων releases, έφερε τον καταναλωτή μέσα στο μαγαζί έστω και ηλεκτρονικά.

Ερ.2: Δεν μπορούμε να αποφύγουμε να ζητήσουμε το δικό σας σχόλιο για το τεράστιο θέμα που πρόσφατα απασχόλησε έντονα το καταναλωτικό κοινό. Αναφερόμαστε, φυσικά, στη Nike και τον θόρυβο περί αποχώρησής της από την ελληνική αγορά. 

Από την πλευρά του καταναλωτή δεν βλέπουμε αλλαγές, καθώς οι ανάγκες για προϊόν θα καλυφθούν τόσο από τα φυσικά καταστήματα & ηλεκτρονικό κατάστημα Nike όσο και από retailers που θα συνεχίσουν να τα εμπορεύονται.

Ερ.3: Το κοινό σας, πως αντιλαμβάνεται αυτές τις αλλαγές; Επηρεάζεται καθόλου;

Δεν έχουμε κάποια έρευνα για να καταλάβουμε το perception, (προσωπική εκτίμηση) θα έλεγα ότι έχει μείνει μια αίσθηση ότι η NIKE θα φύγει από την Ελλάδα, αλλά αυτή την περίοδο που μιλάμε το θέμα έχει ήδη γίνει irrelevant λόγω ότι υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Ερ.4: Σε ελληνικά καταστήματα, τι να περιμένουμε όσον αφορά κωδικούς που καταφθάνουν στα ράφια;

Τα τελευταία χρόνια λόγω και της ανάπτυξης που έχει η αγορά των sporting goods στη χώρα μας βλέπουμε βελτίωση σε επίπεδο κωδικολογίου.

Ερ.5: "Ball is life" λένε. Εμείς τι λέμε εδώ;

Το Μπάσκετ για τη χώρα μας είναι τρόπος ζωής… Στόχος του SLAMDUNK να συνεισφέρει στο άθλημα αναπτύσσοντας φυσικά σημεία κρατώντας πάντα τον αυθεντικό χαρακτήρα και προσφέροντας μπασκετικές εμπειρίες που ενώνουν την ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ με το ΜΕΛΛΟΝ του αθλήματος. Έρχεται νέο κατάστημα σύντομα…

 

 Ερ.6: Ωραίο νέο! Κι εμείς κρατούσαμε για το τέλος, κάτι που είδαμε στο Twitch! 

Η ιδέα τoυ PlayersChoice γεννήθηκε από το μεράκι της ομάδας για το Μπάσκετ και για να προσφέρουμε στο community, ποιοτικό περιεχόμενο γύρω από το άθλημα. Κάθε Κυριακή είναι Players Choice day γιατί βάζουμε όλο μας το μεράκι και στήνουμε μια μπασκετική εκπομπή με αγάπη… είναι η πρώτη αποκλειστικά μπασκετική εκπομπή στο Twitch με συνοδοιπόρο τον “Σακ” ΜακΚίσικ και θεματολογία γύρω από το NBA, τα μπασκετικά Sneakers και αθλητές που κάνουν glorify το παιχνίδι.

THANK YOU Μαρία & Ηλία!

Με το καλό να σας επισκεφτούμε στο κατάστημα!

To SlamDunk βρίσκεται Ερμού 37 & Φωκίωνος 5 στην Αθήνα. 

Instagram 

https://www.slamdunk.gr/ 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.