WINTERIZED: σημαίνει χειμώνας.

WINTERIZED: σημαίνει χειμώνας.

Converse Winterized, το υβριδικό sneaker ειδικά φτιαγμένο για χειμώνα, off road και trail action.

Με αδιάβροχη και GORETEX τεχνολογία η Converse Winterized συλλογή αποτελείται από τρία σχέδια, το Chuck Taylor All Star All Terrain, το Chuck 70 Explore και το Chuck 70 GTX. Τα κοινά χαρακτηριστικά και των τριών μοντέλων είναι η άνεση, η αντοχή και ο αντιολισθητικός πάτος.

UNISEX collection

Η εμφάνιση του Chuck Taylor All Star All Terrain αντικατοπτρίζει πλήρως τον utility χαρακτήρα του. Αυτό που δεν φαίνεται όμως είναι το εσωτερικό του, που είναι επενδυμένο με winter-ready fleece ύφασμα. Ο πάτος του έχει τρακτερωτή μορφή και είναι ειδικά σχεδιασμένος για τα βρεγμένα πεζοδρόμια της πόλης. Το All Terrain ολοκληρώνει η δερμάτινη αδιάβροχη κατασκευή και τα hiking like κορδόνια του.

Το Chuck 70 Explore WPN από την άλλη συνδυάζει τα αδιάβροχα υλικά με το iconic Converse design. Έχει OrthoLite cushion πάτο που προσφέρει ανατομικό πάτημα και extra άνεση. Το χαρακτηριστικό που προσθέτει την τελευταία πινελιά στον πρακτικό σχεδιασμό του Chuck 70 Explore WPN είναι το εξωτερικό θηλύκι για εύκολο slide in -pull up.

Η τρίτη προσθήκη στην συλλογή είναι το Chuck 70 GTX. Ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το διαχρονικό Chuck 70. Έχει την μορφή του classic Chuck, αλλά καινοτομεί παρουσιάζοντας τον 100% αδιάβροχο καμβά με GORE-TEX τεχνολογία. Έτσι το κλασσικό Chuck 70 αποκτά winterized εμφάνιση χωρίς να χάνει τις vintage λεπτομέρειες, όπως το archival ankle patch του και το statement στυλ του.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Στην Winterized κατηγορία προστίθεται και το γυναικείο Converse Lugged 2.0 που βγαίνει σε 3 χρώματα. Το Lugged 2.0 είναι ένας συνδυασμός outdoor ορειβατικού παπουτσιού και εμβληματικού Converse Run Star Hike. Διατηρεί τα χαρακτηριστικά ενός χειμερινού παπουτσιού όπως εσωτερικό με fleece φόδρα, εξωτερικό από αδιάβροχο δέρμα, σόλα από EVA memory foam που προσφέρει απόλυτη άνεση και ειδικά σχεδιασμένα θηλύκια που διασφαλίζουν σταθερότητα στο πάτημα. Από την άλλη διατηρεί και την πιο fashion πλευρά του, που ενισχύεται από την γήινη χρωματική παλέτα και τον υπερυψωμένο πάτο. Το Converse Lugged 2.0 δίνει effortless αέρα σε κάθε outfit ανεξαρτήτως καιρού.

Converse Winterized, made for bold style in any weather.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.