Concord Day στο 1ο Jordan Pop Up στην Ελλάδα!

Concord Day στο 1ο Jordan Pop Up στην Ελλάδα!

jordan pop up
To Σάββατο 8/12 ήταν μια πολυαναμενόμενη ημέρα για όλους τους συμπάσχοντες Jordan fans.  Το κατάστημα Sneaker10  στην Μητροπόλεως 76 υποδέχτηκε το αγαπημένο μας "εντεκάρι", το Air Jordan XI Concord με το πρώτο Jordan pop up στην Ελλάδα! Το pop up άνοιξε τις πόρτες του μ’ ένα event για όλους τους Jordan lovers, όπου οι τυχεροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν χώρο αφιερωμένο στην κληρονομιά Jordan και να δοκιμάσουν το εμβληματικό παπούτσι Air Jordan XI Concord που άλλαξε το παιχνίδι.
jordan pop up
O χρήστης overhype.gr, feeling blessed στην τοποθεσία Sneaker10 λοιπόν...Ιδιαίτερη τιμή για το community το παρακάτω απόσπασμα από όσα γράφτηκαν στα ΜΜΕ:
"Οι καλεσμένοι μυήθηκαν στην κουλτούρα και ιστορία Jordan μέσα από τις ιστορίες 3 Jordan specialists από διαφορετικούς χώρους: Ο Graffiti artist Same84, ο Sneakerhead Δημήτρης Κλιάφας – ιδρυτής του κορυφαίου street community blog Overhype.gr και ο Νίκος Βαρλάς, κορυφαίος σχολιαστής μπάσκετ."
Μεταφέρω λίγα από τα όσα αφηγήθηκε ο παραπάνω τύπος του overhype.gr, που το Σάββατο έκανε σαν 15 χρονος από χαρά για αυτό το ταξίδι στον χρόνο και από την μαγεία του να συνομιλείς με άγνωστους που όμως με έναν ιδιαίτερο τρόπο είναι η "οικογένειά" σου. 
jordan 11 concord
Η αλήθεια είναι πως ο MJ έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές έμπνευσης, τις οποίες μπορεί ένας shoe designer ή ένας marketeer να πάρει και να τις φτάσει στον...Θεό. Είτε με ένα παπούτσι, είτε με μια διαφημιστική καμπάνια, είτε με ένα event κοκ. Να μιλήσουμε για κάτι...απαγορευμένο, για ένα κάρφωμα από την γραμμή των βολών, για δεκάδες νικητήρια, τεράστια, επικά μπάζερ μπίτερς, για ένα παιχνίδι που το παίρνει μόνος του έχοντας γρίπη κλπ κλπ κλπ...
    Όμως...το εντεκάρι είναι μοναδικό, έχει την δική του ξεχωριστή αίγλη και έμελλε να μείνει στην ιστορία ως ένα από τα δημοφιλέστερα sneakers στην ιστορία. Θες η τρομερή συγκυρία του μεγάλου "I'm Back" του MJ - το οποίο θα είχε διαλύσει συθέμελα twitter, insta, facebook κι όλους τους servers παγκοσμίως εάν φυσικά υπήρχε διαδίκτυο στην σημερινή του μορφή - Θες η τελειότητα του design στο παπούτσι αυτό, Θες η τεχνολογία του για καλύτερη επίδοση στο γήπεδο, Θες το ότι στον MJ το δώσανε για δείγμα να το δει αλλά αυτός το φόρεσε με την μία στον αγώνα κάνοντας κοινό,δημοσιογράφους και fans να παραληρούν περισσότερο με το παπούτσι παρά με την επιστροφή του? Όλα έχουν κοινό παρονομαστή το εξής:
Φανταστείτε τον κόσμο στον οποίο ζείτε και αγαπάτε, λατρεύοντας τον Θεό που τον κυβερνάει. Μια μέρα ο Θεός σας, εγκαταλείπει τον κόσμο σας κάνοντάς τον παντελώς ανούσιο. Ο Θεός όμως επιστρέφει, και ξαφνικά όλα αποκτούν την χαμένη τους αξία και όλα είναι λαμπερά. Κι ο Θεός φοράει το 11άρι, το θρυλικό πλέον Concord, ένα πανέμορφο παπούτσι. Τα βλέμματα όλου του πλανήτη πάνω του, στο πως κινείται, πως και που κοιτάει, τι λέει, τι φοράει... Πως να μην λατρευτεί το παπούτσι που φοράει στην επιστροφή του???
jordan pop up
Σχεδιασμένο από τον Hatfield με πολύ αγάπη για τον MJ, για basketball, για μόστρα, για κοστούμι, για γάμο, για βιτρίνα, για το σαλόνι του σπιτιού σου. ΚΟΣΜΗΜΑ.
Φαντάζομαι τον τιτάνα σχεδιαστή Tinker να λέει: Μichael, δες εδώ ότι ακριβώς ζήτησες. Αλλά είναι δείγμα μην το φορέσεις γιατί δεν έχει παραχθεί ακόμα, δεν είναι έτοιμη η ΝΙΚΕ να το βγάλει στην αγορά. Είναι ΔΕΙΓΜΑ. ΔΕΙ- ΓΜΑ. Μην το βάλεις, Michael. Μη. Σε παρακαλώ μην το βάλεις. Το που ακριβώς έγραψε την παράκληση του σχεδιαστή ο Θεός δεν ανακοινώθηκε ποτέ, ωστόσο η ιστορία γράφτηκε. Το παπούτσι τελικά δεν έφερε τύχη αφού οι Bulls αποκλείστηκαν από την συνέχεια των play offs, ωστόσο κυκλοφόρησε ...μισή χρονιά αργότερα, ο MJ το φορούσε διαρκώς και το ταμπλό έγραψε 72-10 στο τέλος της σεζόν 95-96. 
Πίσω σε εκείνη την χρονιά, με θυμάμαι αδύνατο σαν οδοντογλυφίδα να τα φοράω σε αγώνα σε ένα ανοιχτό γήπεδο στην Καλλιθέα, πιο μεγάλα αυτά από την γάμπα μου. Εννοείται, πρόσεχα μην τα λερώσω, μην τα "τσαλακώσω", μυαλό μηδέν για το παιχνίδι. Κράξιμο από coach και συμπαίκτες, τρολάρισμα από αντιπάλους "που'σαι ρε τζόρνταν", κι έτσι όσο γυαλιστερό ήταν το λουστρίνι άλλο τόσο γυάλισα τον πάγκο εγώ στην συνέχεια.
Κάθε χρόνο, το Air Jordan XI αναμένεται γύρω στα Χριστούγεννα. Φέτος, κληροδοτείται στην επόμενη γενιά, για να μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι όπως το έκανε και ο Michael Jordan. Στα ιδιαίτερα στοιχεία του περιλαμβάνονται το αρχικό κόψιμο με δέρμα λουστρίνι, οι λεπτομέρειες του Nike Air στην εσωτερική σόλα, το αρχικό κουτί συσκευασίας και ο αριθμός #45 στο πίσω μέρος — όπως όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα γήπεδα.
FRIENDS & FAMILY PHOTOS
JORDAN POP UP SAME84
SAME84
JORDAN POP UP MARINA SKOUFOU
MΑΡΙΝΑ ΣΚΟΥΦΟΥ
JORDAN POP UP ΚAREEM KALOKOH
KAREEM KALOKOH
JORDAN POP UP VAGGELIS MANSARAY

VANGELIS MANSARAY 

---------------------------------------------
TILL THE NEXT ONE, SALUTE ;)
Δ.Κ
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.