Color Skates x Nike SB Dunk High “Kebab & Destroy”

Color Skates x Nike SB Dunk High “Kebab & Destroy”

Αυτή τη φορά, η Nike SB βάζει το pin για το ταξίδι της, στην Αθήνα! Άργησε -θα προσθέσουμε εμείς- ωστόσο αυτό είναι κομμάτι μιας άλλης συζήτησης. Εμείς όπως πάντα, λέμε WELCOME κι ορίστε να φάμε.

Το COLOR SKATES γίνεται το 1ο skate shop στην Ελλάδα που συνεργάζεται με το brand για να δημιουργήσουν το Nike SB Dunk High “Kebab & Destroy”, παίζοντας με το "skate & destroy" !

Ζώντας στον πυρήνα της local skateboarding σκηνής από το 2008, τα στενά του Ψυρρή και ...λίγο παραπέρα ;)  αποτελούν την γειτονιά-δεύτερο σπίτι του Color Skates team. Εκεί βρέθηκε και η πηγή έμπνευσης για το collab με τη Nike SB, η οποία δεν είναι άλλη από ένα γαστρονομικό έδεσμα πολύ μα πολύ γνωστό σε όλους μας.

Το "κεμπάπ", βρίσκεται κεντημένο στην εξωτερική πλευρά στο δεξί παπούτσι, με απεικόνιση στο insole και γραμμένο στην γλώσσα εσωτερικά. Φυσικά, οι χρωματισμοί στα parts του project αποτελούν μια απευθείας σύνδεση με το αγαπημένο μας street έδεσμα: Πίτα, κεμπάπ, τζατζίκι, τομάτα. Κάντε τη σύνδεση με τα χρώματα!

Το κεντημένο πολύχρωμο λογότυπο "C" υπερ-αναγκαίο σε ένα pair που γράφει ιστορία για όλους εμάς τους locals και φυσικά το ίδιο το Color Skates!

RELEASE DATE: 26/6 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.