Air Max Tailwind V x Skepta

Air Max Tailwind V x Skepta

Ο Skepta έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική σκηνή του Λονδίνου και όχι μόνο, χάρη στις ανατρεπτικές του ρίμες και στο ευρύ φάσμα της δημιουργικότητάς του.

Ωστόσο, έχει επίσης επηρεάσει βαθιά τον κόσμο των παπουτσιών, αποτυπώνοντας την αισθητική του σε μερικά εμβληματικά σχέδια Air Max. Στο πλαίσιο της πιο πρόσφατης συνεργασίας του, δίνει νέα πνοή σε ακόμη ένα λατρεμένο σχέδιο από τη χρυσή εποχή των sneaker: το Air Max Tailwind V.



Για αυτήν την έκδοση του Sk Air, ο Skepta στράφηκε στη φύση για έμπνευση.

Χρησιμοποιώντας ως κεντρικό άξονα την έννοια της δημιουργικής αναγέννησης (με σύμβολο την πεταλούδα και τη μεταμόρφωσή της), η εκδοχή του Skepta περιλαμβάνει ένα σχέδιο που έχει τυπωθεί με τη μέθοδο της εξάχνωσης και αναπαριστά τα φτερά μιας πεταλούδας, τα οποία περιβάλλονται από το σταθερό πλαίσιο της μαύρης ενίσχυσης του Air Max Tailwind V Plus.

Το παπούτσι δανείζεται τις έντονες πινελιές Chrome από το Sk Shox, ενώ ο διακριτικός ιριδισμός γύρω από τη φτέρνα παραπέμπει στο θερμογραφικό εξώφυλλο του άλμπουμ Ignorance Is Bliss, που κυκλοφόρησε ο Skepta το 2019.

Τιμή: 179,99 €
Διαθέσιμο από 12/6 στις 10:00 π.μ. στο SNKRS app.

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.