Air Max BW Rotterdam

Air Max BW Rotterdam

Οι λάτρεις των sneaker ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο μόνο και μόνο για να επισκεφτούν το WOEI.

Χωμένη στους πολυσύχναστους δρόμους του Ρότερνταμ όπου σχεδόν όλοι έχουν ένα δικό τους ποδήλατο (ή δύο), η μπουτίκ του Woei Tjin έγινε ευρέως γνωστή στην παγκόσμια σκηνή παπουτσιών. Παρ' όλα αυτά, ο Woei ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο sneaker ανάμεσα στο πλήθος και αυτό είναι το Air Max BW. "Όταν άρχισα να συλλέγω παπούτσια στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ζωή μου άλλαξε. Εθίστηκα σε αυτό. Ήμουν συλλέκτης Air Max και αγόραζα κάθε παπούτσι που ήθελα. Αυτό με βοήθησε να ξεκινήσω το δικό μου κατάστημα".

Το 2021 σηματοδοτεί τα 30 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του Big Window. Το Air Max BW Rotterdam αναδεικνύει μερικές από τις υποκουλτούρες της Ευρώπης που το έκαναν δικό τους στη διάρκεια των τριών δεκαετιών. Κυκλοφορεί στη χρωματική παλέτα του πράσινου και του μαύρου με έντονη αντίθεση που είναι εμπνευσμένη από τη σημαία του Ρότερνταμ. Το ασορτί Swoosh είναι τοποθετημένο στα πλευρικά και τα εσωτερικά μεσαία τοιχώματα για πραγματικά εμβληματική εμφάνιση.



Η λέξη "Rotterdam" αναγράφεται στη φτέρνα, ενώ στη γλώσσα δεσπόζει η φράση "220 BPM" που αποτελεί μια παραπομπή στη σκηνή του Gabber που επηρέασε τη μουσική γκράιμ στο Λονδίνο. Ποιος, όμως, είναι ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών; Ένα απλό ζευγάρι επίπεδα κορδόνια με τις χρονολογίες "1991" και "2021" στα διακοσμητικά κορδονιών.

Διαθέσιμο στις 12/11, τιμή 139,99 ευρώ 

 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE 

 

Back to blog

1 comment

Beautiful 🤩

Michalis

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.