Air Jordan 5 Retro Quai54

Air Jordan 5 Retro Quai54

Κάθε καλοκαίρι, το τουρνουά Quai 54 είναι η πιο πολυαναμενόμενη διοργάνωση για τους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες παίκτες του μπάσκετ στο Παρίσι, από το 2002.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, η επιρροή του τουρνουά υπερβαίνει τον κόσμο του αθλητισμού και τιμά τον πολιτιστικό αντίκτυπο της μαύρης κοινότητας στη χώρα και την πρωτεύουσά της. Σήμερα, η συλλογή αναδεικνύει με απόλυτη σαφήνεια τους άρρηκτους δεσμούς της κουλτούρας των μαύρων της Βόρειας Αμερικής και της Αφρικής.

Το Air Jordan 5 Retro Quai 54 δημιουργήθηκε ειδικά για την αφρικανική κοινότητα του Παρισιού, αντλώντας έμπνευση από αυτούς τους ανθρώπους και διαθέτοντας έντονες επιρροές από τον Ατλαντικό και την Αφρική. Κυκλοφορεί σε σχεδίαση κατάλληλη τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη όσο και για τις υπαίθριες δραστηριότητες. Για την Ines και τον Irvin, όλα ξεκινούν τώρα.

Το Air Jordan 5 Retro Quai 54 συνδυάζει επάνω μέρος από δέρμα και συνθετικό υλικό με κλασική αντικραδασμική προστασία Nike Air για μοναδικό στιλ σε κάθε βήμα, αλλά και εξωτερική σόλα από καουτσούκ που δίνει την αίσθηση ότι περπατάς στα σύννεφα. Πρόκειται για ένα παπούτσι που προορίζεται για τους λάτρεις των sneaker και του μπάσκετ.

Τιμή: 189.99 ευρώ

Διαθέσιμο από 10/7 στις 10:00 π.μ. στο SNKRS app. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Air Jordan 1 Low Quai 54

 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.