adidas X Disney Stan Smith

adidas X Disney Stan Smith

Η adidas σε συνεργασία με την Disney
δίνει στα νέα, βιώσιμα Stan Smith ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ.

H adidas επαναπροσδιορίζει τη βιωσιμότητα στον σχεδιασμό ενός παπουτσιού και δίνει στα νέα Stan Smith ένα παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο χαρακτήρα. Έτσι, σε συνεργασία με την Disney, η adidas δημιούργησε τη μοναδική σειρά adidas x Disney Stan Smith. Τα παπούτσια κατασκευάζονται από 50% ανακυκλωμένο υλικό με την τεχνολογία Primegreen και κάθε ζευγάρι της συλλογής τιμά έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Disney, της Pixar, της Marvel ή των Star Wars.

Τα κλασικά, αγαπημένα Stan Smith επανασχεδιάστηκαν και χρωματίστηκαν, αντλώντας έμπνευση από μερικούς από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney. Ο Κέρμιτ ο βάτραχος, ο παιχνιδιάρης T-Rex από το Toy Story, o Hulk, η Tίνκερμπελ αλλά και άλλοι λατρεμένοι ήρωες των παιδικών μας (και όχι μόνο) χρόνων, χαρίζουν ένα ακόμα πιο διαχρονικό στυλ στο ακόμα πιο βιώσιμο σχέδιο των Stan Smith!

Με επιλογές για κάθε προτίμηση, η νέα σειρά αποτελείται από διαφορετικά ζευγάρια και σχέδια! Κάποια λευκά, με εντυπωσιακά prints και λεπτομέρειες στο πλάι, άλλα με pastel και ιβουάρ αποχρώσεις στη φτέρνα, άλλα με πράσινο μοτίβο σε όλη την επιφάνεια, το καθένα διαφορετικό, όλα μοναδικά και ιδιαίτερα. Ο σχεδιασμός μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της Disney και η συλλογή είναι πιο «πράσινη» από ποτέ, σε μία συνεργασία που χαρίζει χαμόγελα και νοσταλγία.

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας για τη νέα σειρά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γρηγόρη Μασούρα. Ο Γρηγόρης, φωτογράφος και illustrator, είναι γνωστός για το πάθος του για τα κινούμενα σχέδια και την σχεδίαση τους. Εμπνευσμένος από την συνεργασία της adidas με την Disney, δημιούργησε μια μοναδική εικονογράφηση, με σκοπό να μας ταξιδεύσει με τον δικό του τρόπο σε ένα πιο πράσινο κόσμο!

Τα νέα Stan Smith επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση ενός βιώσιμου παπουτσιού, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και οι χαρακτήρες της Disney το φωνάζουν δυνατά!

Διαθέσιμα από την 1η Απριλίου στο adidas.gr & online σε επιλεγμένα sneaker stores.

#adidasStanSmith
#adidasOriginals
#adidasgr
#EndPlasticWaste

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.