Η adidas και η IVY PARK λανσάρουν τη νέα συλλογή ‘PARK TRAIL’

Η adidas και η IVY PARK λανσάρουν τη νέα συλλογή ‘PARK TRAIL’

Η συνεργασία της adidas με την IVY PARK για ακόμα μια φορά μας παρουσιάζει εμβληματικές προτάσεις για statement εμφανίσεις.

Η σειρά PARK TRAIL αντλεί έμπνευση τόσο από την ύπαιθρο όσο και από το αστικό τοπίο και μας καλεί να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν στον προορισμό μας, προτείνοντας outfits από το μέλλον. Το όνομα της συλλογής PARK TRAIL αναφέρεται στον προορισμό που θέλουμε να εξερευνήσουμε, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Είτε ανεβαίνοντας την κορυφή για την οποία προπονούμαστε, είτε εξερευνώντας τον εσωτερικό μας κόσμο για να κατακτήσουμε τη γαλήνη που αναζητάμε στο αστικό τοπίο, η συλλογή PARK TRAIL προτείνει τα κατάλληλα outfits. Έντονα χρώματα επηρεασμένα από τη φύση και την ύπαιθρο συνδυασμένα με utility και 90’s στοιχεία από την hip-hop κουλτούρα χαρακτηρίζουν τη συλλογή.

Η καμπάνια επικεντρώνεται στην εξερεύνηση της περιπέτειας σε αφηρημένο χώρο και χρόνο και μας οδηγεί σε ένα μέρος θαυμασμού και αποκάλυψης. Η περιπέτεια αποτελείται από έναν συναρπαστικό περίπατο τόσο σε φυσικό όσο και σε μεταφυσικό τοπίο όπου τα μονοπάτια της φύσης και της πόλης συνδέονται με τα εσωτερικά μας μονοπάτια προς εξερεύνηση. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν ο παγκόσμιος σούπερ σταρ Offset και ο γιος του Kody, το supermodel και ηθοποιός Devon Aoki, η Georgia Palmer και η ανερχόμενη ράπερ Ice Spice. Η μόλις 12 ετών Γιαπωνέζα σταρ του Instagram και fashion icon Coco Pink Princess, ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής του NFL Football Jordan Fuller, η καλλιτεχνική γυμνάστρια του NCAA Nia Dennis, η Αμερικανή παίκτρια ποδοσφαίρου Dani Weatherholt, καθώς και ο επαγγελματίας skateboarder Diego Nájera συμπληρώνουν το ποικιλόμορφο καστ που ζωντανεύει αυτή την εκπληκτική καμπάνια.

Μέρος της νέας σειρά της adidas με την IVY PARK ‘PARK TRAIL’ θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο adidas Originals Store Athens (Καλαμιώτου 5 & Αθηναΐδος) στις 9 Φεβρουαρίου 2023 και στο www.adidas.gr

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.