650 Aimé Leon Dore

650 Aimé Leon Dore

Επαναδιατυπωμένο από το παρκέ των γηπέδων μπάσκετ όπου εμφανίστηκε πρώτη φορά, το ρετρό 650 συστήνεται ξανά στο χώρο των sneaker.

Η σειρά των hi-top 650 x ALD θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο κατάστημα  New Balance στη Γλυφάδα την Παρασκευή 13 Μάϊου στις 18:00 με τιμή λιανικής τα 160€. 
Έπειτα από την παγκόσμια επιτυχία της συνεργασίας της New Balance με την Aimé Leon Dore για το λανσάρισμα του -πλέον περιζήτητου- 550, η προσοχή των δύο brands στρέφεται στη hi-top εκδοχή του. Το νέο 650 υιοθετεί τη σιλουέτα και τις προδιαγραφές ενός αυθεντικού ρετρό μπασκετικού παπουτσιού που αντανακλά την αύρα του παρκέ όπου κι αν βρίσκεται.

Η χρόνια κληρονομιά και δεξιοτεχνία μας αναδεικνύεται εκκωφαντικά στο σύνολο του 650, με premium δέρμα και προσεγμένες λεπτομέρειες ραφής, ώστε να αποτυπώνεται απόλυτα το on-court προφίλ των δύο brands.

Για το λανσάρισμα του 650 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν κρατήσεις.

 

 Σχετικά με την Aimé Leon Dore

Ιδρυθείσα το 2014, η Aimé Leon Dore είναι ένα lifestyle brand με έδρα την Νέα Υόρκη. Αντλώντας έμπνευση από την καθημερινή ζωή και την κουλτούρα, η Aimé Leon Dore συνεχίζει να καθορίζει και να κατευθύνει την ανδρική μόδα μέσα από την κλασική μινιμαλιστική αισθητική.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.