5 TOP sneaker drops που περιμένω!

5 TOP sneaker drops που περιμένω!

Όταν σου τραβάει την προσοχή ένας τύπος στο TikTok, "ομοιοπαθής" sneaker obsessed, addicted κλπ, 

τον βρίσκεις insta κι ανακαλύπτεις τελικά ότι έχετε αρκετή προϊστορία στα DMs τότε προκύπτει αυτό το άρθρο! 

Συστήσου! Τι σημαίνει το nick σου, πως σε λένε, ποιος είσαι ρε φίλε στην τελική? Lol

Χαχα, με λένε Χρήστο! Το nickname PLUGGA βγήκε επειδή ήταν η φάση τότε το 17-18 να σε λένε «plug» όταν έφερνες τα νέα sneaker drops. Σαν να λέμε το κονέ δλδ. Το συνδύασα με το "thugga" που είναι το nick του Υoung Τhug που ηχούσε εκείνη την περίοδο full στα αυτιά μου, κι έτσι προέκυψε! Φαντάσου δεν το είχα καν για ψευδώνυμο, ήθελα να αλλάξω όνομα στο insta αρχικά, αλλά στην πορεία έμεινε σαν το αναγνωριστικό μου. 

Είσαι από τους παλιούς στην παρέα του overhype.gr. Τι σε κάνει inspire στην όλη φάση και πόσο "ζεις" το λεγόμενο sneaker game;

Με το overhype.gr, θυμάμαι από παλιά να το βλέπω να είναι στο sneaker / hype game. Άv δείτε το history chat μας, από παλιά είχα ψηθεί να γίνει κάποιου είδους collab και να που το κατάλληλο timing βοήθησε και τώρα «να'μαι» χαχαχ! Sneaker game, bro, για μένα είναι πολλά πράγματα. Είναι το DNA του inspiration για το στυλ που εκπροσωπώ. Είναι ένα χόμπι που παράλληλα γίνεται δουλειά. Είναι αυτή η αγωνία που περιμένεις να ανοίξει το μαγαζί στις 10 το πρωί κι εσύ παγωμένος από το κρύο να περιμένεις να μπεις μέσα για να το αποκτήσεις. Γουστάρω φουλ! Ξεκίνησα από μικρός σχετικά να ασχολούμαι. Ήμουν τρελός Justin Bieber fan και έβλεπα τι φορούσε κι αυτός και όλοι στα κλιπς, τότε με Supra, έπειτα με Jordans. Όποτε καταλαβαίνεις ότι σχεδόν μια δεκαετία τώρα παρακολουθώ τη φάση. Από εποχές Jeremy Scott adidas αν δε κάνω λάθος. Inspired ήμουν από όλα τα άτομα που ήταν στην φάση, από sneaker heads που γνώριζα όσο έμπαινα στην φάση εδώ στην Ελλάδα, μέχρι youtubers του εξωτερικού. Τώρα βλέπω την φάση που έχω χτίσει στην Ελλάδα και βρίσκω κίνητρο για να κάνω κι αλλά πράγματα!

Πάμε να μας πεις τις "Top 5 κυκλοφορίες sneakers" που περιμένεις ;

@pluggangshit

Top 5 anticipated drops of 2021 by @overhype.gr #hype #shoes #fyp

♬ Drive Forever - Remix - Sergio Valentino

Που θα ήθελες να φτάσεις στην ...πυραμίδα του Sneaker Game;

Στην λεγόμενη «πυραμίδα» του sneaker game, όλοι θα θέλαμε να είμαστε το νο.1, βέβαια δεν γίνεται να είμαστε όλοι. Προσωπικά δεν είναι η τρελή μου επιθυμία να είμαι ο 1ος, αλλά η αγάπη που έχω για το sneaker game, να με φτάσει σε ένα σημείο να έχω το στίγμα μου παντού ακόμη και στο εξωτερικό. Και να μεγαλώσει όσο γίνεται το κοινό μου και να γουστάρει το κάθε move μου!

Παίζεις παντού στα social, ποστάρεις Non-stop, μόνος σου τα κάνεις όλα; Δώσε μας τα φώτα σου, ξεκινώντας από το που είναι η βάση σου!

Αθήνα μένω, νότια μεριά ανέκαθεν! Μπαίνοντας στα 25 σε δύο μήνες, σίγουρα το κινητό μου εάν είχε φωνή θα παρακαλούσε να το αφήσω ήσυχο!! Έχω ένα κανάλι στο YouTube, το ULT TV. Ασχολούμαι καιρό με αυτό, αλλά η νέα φάση είναι το tiktok. Εκεί τρέχω καθημερινά σχεδόν videos τα οποία βοηθούν τη δουλειά μου, όπως κι άτομα που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τα sneakers, να ενταχθούν κι αυτοί στο παιχνίδι με κάποιο τρόπο. Έχω 2 σελίδες στο Instagram. Έχω τη προσωπική μου / επαγγελματική, όπου, για να ανεβάσω ένα story / post θα μου πάρει αρκετή ώρα μιας που θα πρέπει να τα φιλτράρω, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Όμως δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά μόνος. Να δώσω εδώ ένα big s/o στον Alex όπου είναι ο τύπος πίσω από τη κάμερα στα πιο πολλά βίντεο και φωτογραφίες μου κι έχει επίσης συμβάλει και σε κάποιες από τις ιδέες μου σε βίντεο.

Μελλοντικά σχέδια; Οδηγεί κάπου όλο αυτό;

Κοίτα, αυτή την περίοδο είμαι αφιερωμένος full στα Projects μου! Στο Plugggstore, μια δική μου σελίδα μου στο IG με hot sneaker drops κι όχι μόνο. Έχω το YouTube & tiktok κανάλι για να προωθώ τις δουλειές μου και ασχολούμαι πλέον και με styling. Άμεσα στα σχέδια μου είναι να φτιάξω το επίσημο site του plugggstore και να επεκταθώ σε διαφορά video projects, εκτός του sneaker game. Απλά ψάχνω την ιδέα που θα κολλήσει περισσότερο με τον χαρακτήρα μου. Στον ελεύθερο μου χρόνο τώρα και με καραντίνα, το Ps5 έχει πάρει φωτιά!

Ευχαριστούμε Χρήστο και να ευχηθούμε να συνεχίζει να σε καλύπτει από όλες τις απόψεις αυτό που αγαπάς! 

Τσέκαρε τι υπάρχει στο OVERHYPEgr STORE  

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.